Viranşehir Sanayispor şampiyonluk kupasını kaldırdı

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Amatör'de oynanan Viranşehir Sanayispor - Ceylanpınar Belediyespor karşılaşmasını kazanan taraf Viranşehir Sanayispor oldu. Karşılaşmayı 5-2 kazanan Viranşehir temsilcisi bu sezonun şampiyon oldu ve play-off oynamaya hak kazandı.

Siverek Firkan Tüysüz Stadı’nda tarafsız bir statta oynanan Viranşehir Sanayispor - Ceylanpınar Belediyespor karşılaşmasını kazanan taraf Viranşehir temsilcisi oldu. Karşılaşmadan 5-2 galip ayrılan ekip 2019 -2020 futbol sezonun şampiyonu oldu.

 

Siverek Firkan Tüysüz Stadı’nda oynanan karşılaşmada etkili bir futbol ortaya koyan Viranşehir temsilcisi karşılaşmayı rahat bir şekilde kazanarak sezonu şampiyon olarak tamamladı ve kupayı kaldıran takım oldu. Mücadeleyi farklı bir şekilde kazanan Viranşehir temsilcisine kupayı Şanlıurfa Amatör Spor Kulupleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu takdim etti.

 

Başkan Aktaşoğlu şampiyonluk seremonisinde kulüp başkanını tebrik ederek, sahada futbolculara kupalarını takdim ettikten sonra oyunculara madalyalarını taktı. Futbolcular daha sonra meşaleler yakarak sahada şampiyonluk sevinci yaşadı.

 

Maç sonunda Urfa Değişim mikrofonuna konuşan teknik direktör Musa Bucak, “Bütün bir sezon boyunca bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza ve başkanımıza teşekkür ederim. Bu Şampiyonluk kupasını kulübümüze ve taraftarımıza hediye ediyoruz” dedi.

 

Viranşehir Sanayispor 18 haftalık lig serüveninde 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak ligi 38 puanla zirvede tamamlayarak 2019 -2020 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Ligi şampiyon olarak tamamlayan Viranşehir temsilcisi play-off kazanmaya hak kazandı.

 

Viranşehir Sanayispor son iki sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak üst üste şampiyonluk sevinci yaşadı. Oynadıkları güzel futbol ile dikkatleri üzerine çeken Viranşehir temsilcisi play-off karşılaşmasını kazanması halinde Şanlıurfa’yı bölgesel amatörde temsil edecek.



Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

Fotoğraflar: Tevfik Kapçı

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi süper amatör viranşehir sanayispor ceylanpınar belediyespor