Viranşehir Sanayispor zirveye yerleşti

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Amatör liginde mücadele eden Viranşehir Sanayispor, Viranşehir Yeni İlçe Stadında konuk ettiği Akçakale Belediyespor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Geçen sezon süper amatöre yükselen Viranşehir temsilcisi Viranşehir Sanayispor, bu sezon süper amatörde emin adımlarla ilerliyor. Ligde 32 puanla zirveden düşmeyen Viranşehir temsilcisi bir üst lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.

 

Bu sezon süper amatör liginde oynadığı 16 lig maçında 9 galibiyet ve 5 beraberlik alan Viranşehir Sanayispor ligde 32 puanla zirvede bulunuyor. En yakın rakibi Akçakale Belediyespor ise 31 puanla Viranşehir temsilcisini takip ediyor.

 

Pazar günü Viranşehir Yeni İlçe Stadında oynanan Viranşehir Sanayispor - Akçakale Belediyespor karşılaşmasında kıyasıya geçen zirve mücadelesinde gülen taraf Viranşehir temsilcisi oldu.

Zorlu mücadeleye taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. ASKF üyeleri de mücadeleyi saha kenarından takip etti.

 

Viranşehir Sanayispor ligin 17.haftasında Karaköprüspor’a konuk olacak. Geçen sezon süper amatöre yükselen Karaköprü temsilcisi ise ligde 19 puanla 7.sırada kümede kalma mücadelesi veriyor.

 

Karaköprüspor ise bugüne kadar ligde oynadığı 16 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik alarak ligde mücadelesine devam ediyor.

Fotoğraf: Tevfik Kapçı

Haber: Mehmet Halhalli

viranşehir sanayispor Şanlıurfa büyükşehir belediyesi süper amatör viranşehir yeni İlçe stadı akçakale belediyespor