Viranşehir sokakları köstebek yuvasına döndü!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde üst yapı çalışmalarının olmaması nedeniyle ara sokaklar adeta köstebek yuvasına döndü.

Yerel seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen Şanlıurfa’nın en dezavantajlı ilçelerinden birisi olan Viranşehir sokaklarında oluşan derin çukurlar nedeniyle vatandaşlar araçlarıyla yoldan gitmekte zorlanıyor.

Köstebek yuvasını andıran ara sokaklarda bozuk yollar nedeniyle çukurlar tamamen suyla doldu. Araç ile sokak arasında giden vatandaşların araçlarında ön düzeni adeta dağıldı. Belediye yöneticilerine isyan eden vatandaşlar neden sokak aralarının yapılmadığını sordu.

Hürriyet mahallesi kışa hazır mı?

Kış ayının yaklaşmasıyla birlikte Hürriyet mahallesi sokaklarında oluşan derin çukurlar suyla doldu. Uzun zamandır üst yapı çalışması yapılmayan 303.sokakta oluşan tahrip gün geçtikçe büyüyor. Deforme olan kilitli parkeler dağıldı. Hem araç ile hem yaya olarak suyla dolu çukurlarda yol almak ise adeta imkansız duruma geldiğini söyleyen vatandaşlar, belediye Başkanı Salih Ekinci’nin çalışma yapmak için ne beklediğini sordu.

Viranşehir Şanlıurfa