Viranşehir temsilcisinden Akçakale'ye cevap

TAKİP ET

Pazar günü oynanan ve olaylara sahne olan Viranşehir Sanayispor-Akçakale Belediyespor maçından sonra Akçakale Belediyespor bir yazılı açıklama yaptı. Viranşehir Sanayispor'da yaptığı yazılı açıklamada, 'Bizim şikeye ihtiyacımız yoktur buralara kadar emeğiyle gelmiştir. Asıl şikenin adresi Akçakale Belediyespor'dur' ifadelerini kullandı.

Pazar günü oynanan maçı Viranşehir Sanayispor 1-0 kazandı ancak skordan çok maç içi ve maç dışında olan olaylar konuşuldu. Her iki takım birbirilerini şike yapmakla suçladı. Karşılıklı olarak sert açıklamalar yapan tarafların son durumu ne olacağı zamanla belli olacak.

 

Viranşehir Sanayispor’da yaptığı yazılı açıklamada Akçakale Belediyespor’un açıklamalarını yalanlayarak, maçı kendi emekleri ile kazandıklarını ifade etti.

 

İşte Viranşehir cephesinden yapılan açıklamanın tamamı;

“90 dakika maç içerisinde hiç bir olay yaşanmamıştır. Maç skorunu ve yenilgiyi kaldırmayan Akçakale belediye spor futbolcuları maç sonrası seyirciye parmak işareti yapan 10 numara 6 sırt numaralı ve kırmızı eşofmanlı oyuncaları seyircileri tahrik edip olaylara sebep olmuştur futbolcunun gözündeki çiziklerde müsabakaya içerisinde ikili mücadelede yaşanmıştır. Kulübümüz tertemiz emeğiyle buralara kadar gelmiştir. Ligde buralara kadar şikelerle gelen takım Akçakale belediye spordur. Oyuncumuz Ömer Öztemel geçen sene aynı takımda oynanan takım arkadaşı öneli olay içerisinde çıkartarak yardımcı olmaya çalışırken Akçakale kalecisi tarafımda oyuncumuzun yüzüne yumrukla darp edilmiştir.

Bu olaydan sonra polisin girmesiyle olay sakinleşmiştir. 3 oyuncumuz olay esnasında kimseyle kavga etmemiş olup, sadece yedek kalecimiz Akçakale kalecisinin saldırısına karşılık vermiştir ve doğruluyoruz oyuncumuzu da savunuyoruz aynı şekilde kınıyoruz. Olay içinde seyircilerde vardı bir oyuncumuz dışında olaya kimse karışmamıştır araya girip ayırmaya çalışmıştır. Bizim hiç bir takımın oyuncusuna şike teklifinde bir girişimimiz olmamıştır. Bu tamamen bir iftiradır bizim şikeye ihtiyacımız yoktur buralara kadar emeğiyle gelmiştir.

 

"Asıl şikenin adresi Akçakale Belediye spordur"

Başkanımızın gözlemciyle arasındaki tartışması sizin sorununuz değildir. Masa başında aldığınız maçları da tek tek biliyoruz. Bizimle rakip olan bütün takım futbolcularına alttan iz bırakmadan teşvik teklifinde bulananda sizlersiniz bize leke atamazsınız.”

 

 

viranşehir sanayispor akçakale belediyespor haberler Şanlıurfa