"Ya tamam ya devam demelerini bekliyoruz"

TAKİP ET

Şanlıurfaspor eski teknik direktörü Mutlu Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanlığının Şanlıurfaspor açıklamasına tepki göstererek, 'Büyükşehir Belediye Başkan'ımızdan ve Sayın Valimizden ortak bir açıklama yaparak ya tamam ya devam demelerini bekleriz her gün bir senaryo her gün bir ayak oyunları Şanlıurfaspor dalga geçme takımı haline geldi' dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığının Şanlıurfaspor ile ilgili açıklamalarını Şanlıurfaspor'un kurtuluşuyla ilgili açıklama yapmasını beklerdim diyerek çalıştığı dönemde Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalara değinen Şanlıurfaspor eski teknik direktörü Mutlu Yılmaz, şunları kaydetti, “Evet, şehrin sportif etkinliği kapsamındaki profesyonel takımlarının tek sahibi belediyelerdir. Ben içinde bulunduğum sürece tesis ve onarımı hariç gıda yardımı, deplasman otobüs tahsisi yakıtıyla beraber 6 deplasman masraflarını ve 2 futbolcumuzun ameliyat masraflarını karşılamıştır. Peki bunlar yaşam savaşı veren bir ilin 50 yıllık çınarı olan Şanlıurfa sporumuz için yeterlimi?” diye sordu.



“Bu açıklama bu takımın sahipsiz bırakılması demektir”

“Şanlı şehrin şanlı takımı yok olmak üzereyken böyle bir açıklamanın yapılması bu şehrin bu takımın yine sahipsiz bırakılması demektir” diyen Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan'ımızdan ve Sayın Valimizden ortak bir açıklama yaparak ya tamam ya devam demelerini bekleriz. Her gün bir senaryo, her gün bir ayak oyunları şanlıurfaspor dalga geçme takımı haline geldi.  Bu şehir ayaklanmıyorsa sizlere saygıdan ama sizlerde mecbursunuz ki bu takımı ayağa kaldırmakla her gün toplantı her gün görüşme yapılıp bir türlü sonuç alınmıyorsa sebepleri açıklanmalı. 



İş adamlarımızı esnafımızı ayağa kaldırmak belediye başkanımızın görevi olmalı. Mevcut yönetim özveri göstererek 15-20 günde ibranameleri yapılandırmışsa yönetici alacaklarında mesafe kat etmişlerse takdir edilmeliler ve bu vaat edilen paraların biran önce kulübe teslim edilmesi gerekmektedir. Ancak sayın başkanın önüne her gün bir senaryo koyuluyorsa Sayın Başkan'da lütfen bu halkı bu taraftarı bu yönetimi daha fazla üzmeden gereğini yapıp Urfa sporumuzla ilgili ya tamam ya devam açıklama yapmasını bekliyoruz saygılarımla” dedi.

Gülbahar Balta / Urfa Değişim