Yalanlandı ama gerçek çıktı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Damga gazetesinde Karaköprü Belediyespor ile ilgili çıkan Kemal Saraçoğlu'nun devre dışı bırakılacağı haberi, bazı kesimler tarafından yalanlansa da yaşanan sonuç, haberin doğruluğunu ortaya çıkardı.

Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu'nun Karaköprü Belediyespor'un yöneticiliğine getirileceği iddiaları ile ilgili geçtiğimiz günlerde Damga gazetesinde bir haber yayımlanmıştı. Bazı kesimler tarafından ise haberine doğru olmadığını, iftira atıldığı belirtilmişti. Ancak dün yapılan Karaköprü Belediyespor Kongresinde Kemal Saraçoğlu'nun yönetimde yer almaması ve eski yönetimle devam kararının alınması haberin haklılığını ortaya çıkardı.



Ağaslan: Kişi kendinden bilir işi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Damga Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ağaslan, "Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. İşte bu huy bazılarının hesabına gelmez.  Haberimize yapılan yalan yakıştırmasına bir atasözümüz ile cevap vermek istedim. Kişi kendinden bilir işi.  Spor programında izleyenlere dini ayetlerimizi en güzel şekilde anlatan o zat,  ne yazık ki insanlara anlattığı ayetlerden kendisi hiç mi hiç ders almamıştır.  Kendisine en iyi bildiği dille cevap vermek istedim. Öncelikle iftira atmak kul hakkıdır. Büyük bir emek ve çaba ile hazırlanan doğru bir habere yalan haber demek de iftiradır. Bundan dolayı kendi adıma ve çalışma arkadaşlarım adına atılan bu iftiradan dolayı kendisini Allah’a havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

yalanlandı ama gerçek çıktı geçtiğimiz günlerde damga gazetesinde Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı kemal saraçoğlu karaköprü belediyesporun yöneticiliği