Yanmaz Takdir Topluyor

TAKİP ET

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz  göreve geldiği günden itibaren yaptığı açıklamalarla Şanlıurfa'da olumlu ve yapıcı bir muhalefet sergilemeye devam ediyor.

 

 

Genel Merkez  tarafından Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına getirilen 21.Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Niyazi Yanmaz  Yapıcı ve olumlu muhalefeti ile Şanlıurfalıların takdirini topluyor.

15 yıldır hem merkezi hükümet hem de Urfa özelinde yerel siyaset konusunda baş gösteren muhalefet boşluğu doluyor mu? 21. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Niyazi Yanmaz'ın Saadet Partisi İl Başkanı olarak aktif siyasete dönmesi ve açıklamalarındaki nazik ve yapıcı tavrı Urfa'da hem kurt siyasetçileri hem de gençleri bu soruyu sormaya yönlendirdi.

Refah Partisi'nde de Şanlıurfa İl Başkanlığı yapmış olan Niyazi Yanmaz, milletvekili seçildikten sonra merhum Necmettin Erbakan'ın kurmayları arasına girmiş ve yenilikçi-gelenekçi ayrımında Erbakan Hoca'nın yanında saf tutmuştu.

Ak Parti'den gelen birçok teklifleri  reddeden Yanmaz'ın Saadet Partisi'ne İl Başkanı olduğundan beri yaptığı açıklamalarda ,kişileri değil icraatları eleştiren, yıkıcı değil yapıcı olan tespitleri  ile Urfa siyasi arenasında takdirle karşılanıyor.

Bayram sonrası atılım yapması beklenen, il teşkilatı için yeni çalışma ofisi ve ekibiyle besmele çeken Niyazi Yanmaz'ın özellikle interneti ve sosyal medyayı iyi kullanan gençler ve bu işin profesyonelleriyle çalışacağı konuşuluyor.

 

(RUHAAJANS)