Yardım çağrısı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Suruç İlçesi'nde Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli'nin ailesi için yardım kampanyası başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli evinde bulunduğu sırada tüp patlaması sonucu 4 aylık bebeği ile hayatını kaybetmiş, eşi ve 2 yaşındaki çocuğu ise ağır yaralanmıştı.

Meydana gelen patlama nedeniyle ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuğunun hastanede yaşam mücadelesi devam ederken patlamada evdeki eşyalar yanarak kullanılamaz hale gelmişti.

Tüp patlaması sonucu ve 4 aylık bebeği ile birlikte hayatını kaybeden Kaan Can Serpinli’nin ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuğu ile eşinin de hastanede tedavisine devam ediliyor.

Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve 4 aylık bebeğinin ölümünün ardından harekete geçen Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı, AK Parti MKYK üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın da girişimleri ile gerekli tüm resmi izinler alınarak aile için bir yardım kampanyası başlatıldı.


Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı başlattığı yardım kampanyasını şu sözlerle duyurdu: “Vefat eden askerimizin evindeki eşyaların yanmış olması, geride kalan eşi ve hastanede tedavi gören çocuğu için maddi destek sağlamak ve dayanışma örneği göstermek maksadıyla resmi makamlardan onay alınarak yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Yardımlarınızı bekliyoruz”.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, TR 5500 0100 0255 5071 3147 5007 (Ziraat Bankası) IBAN numarasına yardım toplama heyetinde bulunan Müslüm Can, Oğuzhan Gözene ve Zekeriya Solak isimlerinden birini alıcı olarak yazılabileceği belirtildi.