'Yarım kalan projeleri tamamlayacağız'

TAKİP ET

Yakın bir zamanda seçime gidecek olan Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri için başkan adaylığı için iki isim yarışacak. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Başkan adayı Adnan Yükselir, yarım kalan bütün projeleri tamamlayacaklarını vurguladı.

Korona virüsü nedeniyle ertelenen Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri başkanlığı yarışı yakın bir zamanda gerçekleştirilmesi bekleniyor. Mevcut Başkan Mehmet Aktaşoğlu yarışa tekrar aday olurken, Aktaşoğlu’nun yönetiminde bulunan Adnan Yükselir’de başkanlık için yarışa gireceğini açıklamıştı. Yükselir, seçim vaadinde yarım kalan projelerin tamamlayacaklarının sözünü verdi.

 

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Başkan adayı Adnan Yükselir, yaptığı açıklamada,

“Sevgili delegasyon ASKF bağlı kulüplerimiz 3 yıl zarfında yönetim kurulumuz başkanımızla birlikte birçok projelere imza atık, yaptıklarımızın dışında protokol imzaladığımız halde bazı projelerimizi ihale aşamasına getiremedik. Bunlardan,

1.) Amatör evi projesini Büyükşehir belediyesiyle protokol imzaladığımız halde ihale aşamasına getiremedik. 

 

2.) Maşukta 2 tane sahanın yer tahsisi yapıldığı halde tasarruf tedbirlerinden dolayı onunda ihalesi hala yapılamadı.

 

3.) Kulüplerimize verdiğimiz söz doğrultusunda mahalli kulüplerimize birer tane ofis sözüm vardı, inşallah kazandığımız takdirde 1.önceliğimiz bu 3 projenin hayata geçirilmesi olacaktır. Zaten sponsorluk anlaşmaları neticesinden Büyükşehir belediyesinden aldığımız nakdi yardımlar ve malzeme yardımları bunlar rutin şekilde devam edecektir.

 

Yıllarca elimizde olan bayrağı bundan sonra daha yükseklere asacağımızı umut ediyorum. Amatör spor kulüplerimize ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde hizmet edeceğimizi bildirir. Gerçekten Urfa’da sevilen sayılan arkadaşlarımızdan çok güzel bir yönetim kurulu oluşturuyoruz. Özellikle herkesin beğenisini ve takdirini kazanacak bir yönetim kuracağız. Gittiği bütün STK’lardan boş dönmeyip Urfa sporuna daha güzel projeler yaratıp altına imzamızı atacağız inşallah.

 

Bugüne kadar bizlerden desteğini belirten tüm kulüplerimize ben ve yönetim arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz. İnşallah bizde onların bu güvenlerine layık olma sözü veriyoruz. Yıllarca beraber çalıştığım yönetim kurulunda beraber olduğum son 3 yıl içerisinde de başkanlığımı yapan, Sayın Mehmet Ataşoğlu’na başarılar diliyorum. Gerçekten Urfa sporuna beraber çok emeğimiz oldu. Kader bizi şimdi rakip pozisyonuna getirdi ama hiç önemli değil konu hizmetse ve dünyanın sonu değil ise bir tarafın kazanacağı, öbür tarafında yine her konuda kazananın yanında olacağını belirtmek isterim. Sayın Mehmet Aktaşoğlu daima benim ağabeyimdir. Rakipte olabiliriz ama hiç bir zaman aramızda polemiklerin olacağını düşünmüyorum. İnşallah kırmadan, dökmeden güzel bir seçim çalışması yaparız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Şanlıurfa spor camiasına sevgi ve saygılarımı sunar, Rabbim bizi covid-19 belasından kurtarır tekrar eski mutlu günlerimize takımlarımızın yeşil sahalarda mücadele edecek günleri görmeyi nasip eder.”



Urfa Değişim

Şanlıurfa amatör spor kulüpleri adnan yükselir Şanlıurfa haberler askf