'Yazık bize! Bir Genel Sekreter çıkaramadık'

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine başka ilden bir ismin atanacağı haberi tepkilere neden oldu. Eski Meclis üyesi Mehmet Cafer de konu ile ilgili "Davul bizde, tokmak Ak Parti'de olacak" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından görevden alınarak, daha alt statüde olan BELSAN A.Ş. Genel Müdürlüğüne getirilmişti. Boş kalan Genel Sekreterlik görevine ise İETT Eski Genel Müdürü Arif Emecen’in atanacağı gündeme geldi. Ancak Genel Sekreterlik görevine Şanlıurfa'nın dışından bir ismin atanmasının gündeme gelmesi, birçok kişi tarafından tepkilere neden oldu.

Cafer: Davul Urfalılarda tokmak Ak Parti Genel Merkezde

Belediye eski Meclis üyesi Mehmet Cafer, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne İstanbul'dan İthal Genel Sekreter geliyormuş. AK Parti Genel Merkezi gönderiyormuş. Davul Urfalının ve Zeynel beyin boynunda ama tokmak Ak Parti Genel Merkezinde olacak. Sizin oy vermeniz önemli değil, onlar ne isterse öyle yapacaklar. Büyük ihtimalle gelecek olan kişi, Derneklere iyi aktarma yapmasını biliyor." dedi.

Sade: Bu utanç bize yeter

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, "İki milyon nüfuslu şehir bir Genel Sekreter yetiştirmemiş ise bu ayıp bize yeter. Kimse bu saatten sonra kalkınmadan eğitimden bahsetmesin." sözlerine yer verdi.

Sağlam: 1 tane Genel Sekreter bulamıyoruz

Necmettin Sağlam, "350 kişinin milletvekilliğine bin kişinin Büyükşehir Belediyesine  5 bin kişinin Meclis üyeliğine müracaat ettiği 2 milyonluk şehirde, 1 tane Genel Sekreter bulamıyoruz." ifadesini kullandı.

 

yazık bize! bir genel sekreter çıkaramadık Şanlıurfa büyükşehir belediyesi zeynel abidin beyazgül ak parti genel merkezi tÜmsİad Şanlıurfa Şube başkanı m.sadık sade