Yazmacı,meclise girmeden ilk icraatını yaptı!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Cevahir Asuman Yazmacı seçim bölgesi olan Viranşehir'de vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ederken Viranşehir'de ihtiyacı karşılamayan Ziraat Bankası Şubesi'ne ek olarak bir şube daha açacağının müjdesini verdi.

Şanlıurfa’da girişimci kadınların rol modeli olan Cevahir Asuman Yazmacı, yaptığı ziyaretler kapsamında göze çarpan sorunları not alarak çözüm noktasında hızlı adımlar atmaya başladı.

Asuman Yazmacı, Şanlıurfa’da yarattığı girişimci kadın ruhu birçok kadının kendi işini kurmasına ve vatandaşlara istihdam alanı yaratmasına öncelik ediyor.

Ak Parti’den aday adayı olduğu zaman kesin aday gösterilir gözüyle bakılan ve listede kendisine 4. Sırada yer bulun Yazmacı, girişimci ve atılgan ruhunu meclise girmeden göstermeye başladı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayan Ziraat Bankası Şube sayısı  ilçe sakinlerinin mağdur ederken Yazmacı bir şube daha açmak için girişimde bulunarak müjdeyi verdi.

Cevahir  Asuman Yazmacı, verdiği müjdeyi şu sözler ile duyurdu.”Ziraat Bankası Genel Müdürü ile yaptığım görüşme sonucunda Viranşehir ilçemize Ziraat Bankası ikinci şubesini açıyoruz. Hayırlı Olsun”

Haber Mehmet KIRVAR

Cevahir Asuman Yazmacı Vekil Viranşehir