Yazmacı'nın girişimleri ile okul yolu yapılıyor!

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehir ilçesinde yaşanan okul yolu sorununa çözüm bulmak amacıyla harekete geçtiklerini duyurdu.

Yazmacı, geçtiğimiz hafta Viranşehir ilçesindeki okul yolu sorununu fark ettiklerini ve bu konuda hızlı bir şekilde çözüm arayışına girdiklerini belirtti. Hafta sonu belediye yetkilileriyle birlikte Anıt Mahallesini ziyaret ettiklerini aktaran Yazmacı, çocukların daha kısa mesafe ve güvenli bir yol kullanabilmesi için şahıs arazilerinin kullanılmasının gerektiğini tespit ettiklerini ifade etti.

Arsa sahipleriyle yapılan görüşmeler sonucunda arazi sahiplerinin duyarlı davranarak çocukların kullanımı için arsalarından fedakarlık gösterdiğini belirten Yazmacı, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin talimatıyla belediye ekiplerinin yol çalışmalarına başladığını söyledi.

Yazmacı, duyarlı davranarak çocuklar için arsalarından pay veren her bir vatandaşa teşekkürlerini ileterek, zaman kaybetmeden yol yapımına başlayan belediye ekiplerine de teşekkür etti. Bölge sorunlarına çözüm bulmak için birlikte hareket etmeye devam edeceklerini belirterek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Yazmacı’nın girişimleri ile okul yolu yapılıyor! https://t.co/8aa946i4tU@CYAZMAC #sondakika @ViransehirMEM pic.twitter.com/yhv6QrR25D

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) February 14, 2024

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı