Yazmacı: Şanlıurfa'yı hak ettiği yere birlikte taşıyacağız

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili seçilen Cevahir Asuman Yazmacı, kentte görev yapan gazetecilerle kendisine ait restoranda bir araya geldi.

Kentteki sorunların gündeme getirildiği basın toplantısında Yazmacı basın mensuplarından destek talep etti.Yapılan 14 Mayıs seçimlerinde meclise demir atan Yazmacı kendisine ait bir restoranda Şanlıurfa’nın medya mensupları ve medya patronlarıyla bir araya geldi.

Şanlıurfa'nın sorunlarını ele almak için basın ile bir araya geldiğini ifade eden Yazmacı bu sorunlara çözüm bulmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Vekil Cevahir Asuman Yazmacı;"İnşallah bu 5 yıl süresince sizlerle beraber olacağız sizlerle beraber istişare edeceğiz tabi bu gün bütün basın camiası burada değil biz bunu da her geldiğimde böyle bir araya gelip istişare etmek istiyoruz. Bugün burada olmayan arkadaşlarımız lütfen alınmasınlar onlarla da bir araya geleceğiz onlarla da istişare edeceğiz ve bu istişareler sonucunda inşallah toplu bir araya gelip toplu istişareler yapacağız Allah'a şükürler olsun ki bütün vekil arkadaşlarımızla beraber güzel bir diyaloğumuz var güzel bir sinerji yakaladık birlikte merhamet ayrılıkta azap var derdi Peygamber efendimiz dolayısıyla biz birlikte Şanlıurfa'yı hak etiği noktaya hep birlikte taşıyacağız. Burada da sizlere de büyük bir görev düşüyor.”  Dedi.

Cevahir Asuman Akparti