Yazmacı, Viranşehir'de iki aileyi barıştırdı

TAKİP ET

Seçim çalışmaları kapsamında güne Viranşehir'in kırsalında başlayan Cevahir Asuman Yazmacı'ya yine ilgi büyüktü. Toplumun her kesiminden ilgi gören Yazmacı, ziyaret ettiği aile ve kanaat önderlerinden destek istedi.

Köy ve mahallelerin genel beklentilerini muhtarlardan ve aile büyüklerinden dinleyen Yazmacı, “Siz sandıkta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Partimize desteğinizi gösterin bende orada tüm beklentilerinizin temsilcisi, takipçisi ve çözüm üreteni olayım.” dedi.    

Cevahir Asuman Yazmacı akşam saatlerinde Eyyübnebi Beldesinde iki kavgalı aileyi bir araya getirerek barıştırdı. Çemkan  Aşiret mensuplarından Kaynak ve Ebeniç aileleri arasında yakın zamanda oluşan husumeti ortadan kaldırmak için aracı olan Yazmacı iki aileyi bir araya getirerek barışmalarını sağladı. Barışma sonrası “Geçtiğimiz günlerde iki aile arasında bir tatsızlık oldu. Bu tatsızlığı bugün giderip iki aileyi bir araya getirerek barışmalarına vesile olduk. İki ailemize de çok teşekkür ediyorum. İyi niyetleri ve kadirşinaslıkları için. Birlik ve beraberlik çok önemli.” dedi.

“Bu Seçim Hakkı Hak Edene Hakkını Verme Seçimi”

Dur durak bilmeden sahada 14 kırsal alan gezen Yazmacı, gece Haliliye’de halka seslendi. Çocukların “Urfanın ablası Asuman Abla” tezahüratları ile sık sık konuşmasına ara vermek zorunda kalan Yazmacı bu ilgiye teşekkür ederken kendisini dinleyenlere şunları söyledi; “Bu seçim hak ile batılın seçimi. Hepimiz sandığa gidip yirmiyi aşkın yıldır hizmetle bizi buluşturan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimizi göstermeliyiz. Biraz geçmişe gidecek olursak Başbakana yazar kasa atanları, kurtuluşu ithal bakanlarda arayanları daha nicelerini hatırlıyoruz. Çok söz söylemeye gerek yok. Hala bu seçim ekonomi seçimi diyorlar. Bu seçim hizmet edene hakkını verme seçimidir. Bu seçim hakkı olana hakkını teslim etme seçimidir.” 

Viranşehir cevahir asuman yazmacı