Yeni Bakandan, Bekir Bozdağ'a büyük ayıp!

TAKİP ET

Seçim sürecinde TOGG ile sık sık gezilirken şimdilerde Eski Adalet Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın TOGG'a taktırdığı 0012 kırmızı plakayı, Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mercedes makam aracına taktı

Seçim sürecinde Adalet Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili  Bekir Bozdağ, TOGG’u makam aracı olarak kullanmıştı. Yeni Bakan Yılmaz Tunç ise Togg'u bırakarak Mercedes’e geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Bekir Bozdağ seçimlerin ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkanvekili oldu.

Bozdağ'ın koltuğuna oturan yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise 0012 kırmızı plakayı TOGG'tan sökerek, Mercedes makam otomobiline taktırdı. Bakan Tunç, Mercedes makam otomobilinin de yer aldığı fotoğrafı, “Bizleri şehir girişinde karşılama zahmetinde bulunan kıymetli Hemşehrilerimize yoğun ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin sevgisine, güvenine layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadeleriyle paylaştı.

Memleketi Bartın'a yaptığı ziyareti sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşan yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un 0012 kırmızı plakalı Mercedes'in makam aracı olarak kullanıldığı görüldü.

Tunç Ayıp Bozdağ