Yeni yer tahsisi yapılacak

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yeni oto galericiler sitesinde yeterli işyerinin olmaması nedeniyle mağdur olan ve bina altlarında kalan esnaflar için yeni yer tahsisi yapılacak.

Haliliye ilçesine Bağlı Paşabağı ve Şair Nabi  Mahallelerinde bulunan oto galericiler sitesinin yıktırılmasıyla birlikte yeni galericiler sitesi, Eyyubiye ilçesine Bağlı Batıkent Mahallesinde kuruldu. Yeni siteye yaklaşık 320 esnaf taşınırken, 400 esnaf da sitede yer bulamadı.





Bina altlarında kalan mağdur oto galericiler esnafı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile görüşme sağlayarak mağduriyetlerini dile getirdiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Yeni Galericiler Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Cevher Taş ve yönetimi,  400 mağdur üye için  yeni galericiler sitesinin batı kısmında  400 işyerinin yapımı için Çevre Ve Şehircilik Bakanlığına proje gönderdiklerini ve onay beklediklerini belirtti.

 

yeni yer tahsisi yapılacak Şanlıurfa’da yeni oto galericiler sitesinde bağlı paşabağı ve Şair nabi  mahallelerinde bina altlarında kalan mağdur oto galericiler esnafı