Yeniden Refah'a geçen başkan resmen enkaz bıraktı!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Akçakale bir önceki dönem belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya başkanlık yaptığı dönemde belediyeye ait 72 araçtan 11'nin pert 30'un da arızalı olduğu ortaya çıktı.

Ak Parti’den başkanlık adaylık başvurusunu yapmasına rağmen yeni dönemde kendisine adaylık verilmeyen ve daha sonra uzun zaman siyaset yaptığı partinin çatısı altından çıkarak Yeniden Refah Partisine katılan Mehmet Yalçınkaya’nın arkasında enkaz bıraktığı iddia edildi.

Yeniden Refah Partisi Akçakale Belediye Başkan adayı olan ve başkanlığı eski partisinin adayı Abdulhekim Ayhan’a kaptıran Mehmet Yalçınkaya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akçakale Koordinatörlüğüne atandı.

Başkanlık yaptığı dönemlerde belediyede  yaşanan usulsüzlükler ile kamuoyunu meşgul eden Mehmet Yalçınkaya bu sefer belediye bünyesindeki araçların nasıl heba edildiğiyle gündeme geldi.

ACI GERÇEĞİ MÜDÜR GÜÇLÜ PAYLAŞTI!

Akçakale Belediyesi’nde Abdulhakim Ayhan’ın enkaz devir aldığını vurgulayan Akçakale Belediyesi Basın daire Müdürü Mustafa Güçlü belediye bünyesinde bulunan bir çok aracın kullanılmaz halde olduğunu söyledi.

Müdür Güçlü yaptığı açıklamada “Akçakale Belediyesinde Enkaz Devralan Başkan Abdülhakim Ayhan 72 Aracın 11 i tamamen pert 30 araç arızalı.” Dedi.

 

Yalçınkaya Ayhan Yeniden Refah