Yeniden Refah Partisi Eyyübiye adayı belli oldu

TAKİP ET

Önceki dönem Eyyübiye Kurucu Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yeniden Refah Partisinin Eyyübiye Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Kasım Gülpınar’ın Yeniden Refah Partisinden aday gösterilmesinden sonra Nihat Çiftçi’de Karaköprü adayı olarak açıklandı.

Önceki dönem Eyyübiye Kurucu Belediye Başkanı olarak 2014-2019 yılları arasında görev yapan Mehmet Ekinci, aday adaylığı sürecinde AK Parti’den başvuru yaptı ancak görev verilmedi.

Yaşanan gelişmelerin ardından Şanlıurfa’da güçlü bir şekilde ilerlemek isteyen Yeniden Refah Partisi ilçeden Mehmet Ekinci’yi aday gösterdiği öğrenildi. Ekinci’nin profilinde Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı olarak yazması da durumu güçlendirdi.

Mehmet Ekinci geçtiğimiz günlerde adaylık mesajını şu sözlerle vermişti: “Kenara çekilmeden, masada değil, bizzat sahada kimde ne kadarız, kim bizde ne kadarı ölçme fırsatı her zaman insanın karşısına çıkmaz.”

ERBAKAN ROZETİ TAKTI!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2014-2019 yılları arasında Eyyübiye Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Ekinci’ye parti rozeti taktıktan sonra ilçenin Başkan adayı olduğunu duyurdu.

Yeniden Refah Partisi’nden yapılan paylaşım şu ifadelere yer verildi:

“2014-2019 yılları arasında Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Ekinci partimize katılarak Eyyübiye Belediye Başkan Adayımız oldu.

Eyyübiye’ye ve partimize hayırlı olsun.”

Eyyübiye Kurucu Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Yeniden Refah Partisi