Yeniden Refah Partisi Hilvan adayını açıkladı

TAKİP ET

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi Büyükşehir, Haliliye, Karaköprü, Eyyübiye ve Bozova'dan sonra Hilvan Belediye Başkan adayını duyurdu.

Kent genelinde adaylarını açıklamaya devam eden Yeniden Refah Partisi son olarak Hilvan Belediye Başkan Adayı olarak Hanif Düzme’yi açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Hilvan Belediye Başkan adayını sosyal medya hesabından duyurdu: “Yeniden refah partisi Hilvan Belediye Başkan Adayımız sayın Hanif Düzme olmuştur partimize şehrimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah başarılar diliyorum” dedi.

HANİF DÜZME KİMDİR?

Hanifi Düzme, 1964 yılında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde doğmuş bir isimdir. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamlamıştır. Meslek eğitimini Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda İnşaat Bölümü'nde almış ve bu alanda mezun olmuştur.

Profesyonel kariyerine inşaat sektöründe başlamış ve Atatürk Barajı, Köy Hizmetleri ve İl Özel İdaresi gibi önemli projelerde şantiye şefi olarak görev yapmıştır. 2012 yılında emekli olmuştur.

Siyasi kariyerine AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığı göreviyle başlamıştır. Ancak daha sonraları Saadet Partisi'ne katılarak 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesi için Saadet Partisi'nin belediye başkan adayı olmuştur. Hanifi Düzme, evli ve sekiz çocuk babasıdır.

Yeniden Refah Partisi Hilvan Belediye Başkan adayı Şanlıurfa