Yeniden Refah Partisi'nden Gövde Gösterisi

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il teşkilatı olağan kongresine katılan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Şanlıurfa da Adeta gövde gösterisi yaptı. Kongreye Şanlıurfalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi konferans salonunda düzenlenen kongreye Şanlıurfa da bulunan siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra komşu illerden gelen Yeniden Refah Partisi il temsilcileri ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve çok sayıda davetli katıldı.

İl Başkanı İsmail Yavuz, merhum Profesör Doktor Necmettin Erbakan’ın milli görüş çizgisi ile yola çıktıklarını ve bu görüş çerçevesinde kurulan Yeniden Refah Partisini saflarında olmaktan dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Büyük bir coşku ile kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Şanlıurfa’nın Milli Görüş çizgisinin kalesi olduğunu, merhum Profesör Doktor Necmettin Erbakan’ın Şanlıurfa’ya büyük önem verdiğini ve bu nedenle Milli Görüş hareketinin Şanlıurfa’dan başlayacağının altını çizdi.

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, partililere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; Yeniden Refah Partisi olarak bizler, kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz. Bizler bu güne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri tebrik etmek için geliyoruz.

Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için, yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Yeniden Refah Partisi, milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenmiş bulunan Millî Görüş zihniyetini ve “Önce Ahlak ve Maneviyat” prensibinin her alanda hâkim kılınmasını temel alır, kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün tutar, bütün insanlığa ve mahlûkata şefkatle muameleyi esas alır. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir Türkiye ve dünya için mücadele eder.

Yeniden Refah Partisi; Her türlü zulmü ve haksızlığı ortadan kaldırmayı, iyinin, güzelin, faydalının, adaletin, doğrunun hâkim olmasını temin edici faaliyetlerde bulunmayı, milli ve manevi değerlere bağlı, ahlaklı ve faziletli bir toplum inşa etmeyi, bireylerin her alanda temel hak ve hukuklarının korunmasını siyasi anlayışının temel referansı olarak kabul eder.

Öncelikle milletimize olmak üzere, tüm insanlığa adalet, refah, huzur ve barış, insan hakları, izzet ve onur sağlamak için çalışır. Ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini daima ön planda tutar, ülkemizi her bakımdan üstün ve saygı duyulan bir konuma ulaştırmak için çalışır.

“Millet iradesinin üzerinde hiçbir beşerî güç yoktur” ilkesi ile hareket eder. Hukuku üstün tutan bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan “kuvvetler ayrımı” ilkesini benimser. Yeniden Refah Partisi, bütün insanlara din, dil, ırk ayrımı gözetmeden adil davranır, başta milletimiz olmak üzere, bütün insanlığın maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarılması için çalışır.

Yeniden Refah Partimiz’in ana hedefi; milletimizin manevi ve maddi alanlarda kalkınmasını gerçekleştirerek, huzur ve refaha ulaşmasını sağlamaktır. Bununla birlikte, ülkemizin öncülüğünde, tüm insanlığın kurtuluşu için ilmi, iktisadi, siyasi ve ahlaki alanlarda gerekli adımların atılmasıdır.” dedi.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati yeniden refah partisi kongre şanlıurfada gövde gösterisi