Yerel Seçimler yakın Viranşehir'in haline bakın!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın en dezavantajlı ilçesi olan Viranşehir'de sokak aralarındaki yolların bozuk olması vatandaşları çileden çıkarıyor.

Yap-Boz tahtasına dönüşen ilçede vatandaşlar Viranşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olmadıklarını bozulan yolları yapmak yerine yollara yama yapıldığını ileri sürdü.

Geldiği günden beri belediyenin kaynaklarını konser verdirerek bir sonraki dönem tekrar aday gösterilmek için reklamını yapan Belediye Başkanı Salih Ekinci, vatandaşların sesine kulağını tıkamış durumda.

Geldiği günden beri Viranşehir için verdiği sözlerin yarısını dahi hayata geçiremeyen Salih Ekinci Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar üzerinde reklamını yapıyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığın eski bakanı Nureddin Nebati’nin memleketi olan Viranşehir’de yolların bozuk olması ulaşım sorunun olması, parklarda hayvanların otlatılması ve kesimhane olarak kullanılan yerin köpek barınağından farksız olmasından dolayı ilçe prestijini günden güne düşürüyor.

“ARAÇLARIMIZ ZARAR GÖRÜYOR”

Viranşehir’de ikamet eden Lütfü Sana isimli vatandaş yolların bozuk olmasından dolayı araçların ciddi hasar gördüğünü çocukların bisiklet sürememesinden dert yakındı.

Lütfü Sana “Viranşehir belediyesine sesleniyorum artık yollarımızı yapın yeter çocuklarımız bisiklet suremiyor millet araba suremiyorlar heryer berbat” dedi.

“VİRANŞEHİR’DE HER YER DELİK DEŞİK”

Viranşehir Belediyesinin yoların onarılmasına yama yaparak çözüm bulduklarını kaydeden

Fırat Yıldız “Viranşehir her yer delik delis olmuş ama kafalarına göre yama ediyor onu farkeden yok yama atın ca oda cöküyor bunu görün de yok neden böyle olmuş diyen de yok artık alıstık tek diyeceğim herkez görevini yapacaksa lagıyla yapsın yapamıyorsa bıraksın” açıklamasında bulundu.

Ekinci Şanlıurfa Viranşehir