Yerlikaya, yerel seçimlere ilişkin video konferans gerçekleştirdi

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında 81 ilin Valileri, İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet Müdürleri ve Sahil Güvenlik Komutanlarıyla birlikte video konferans gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala 81 ilde güvenlik tedbirleri artırılmaya başlandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilin Valileri, İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet Müdürleri ve Sahil Güvenlik Komutanlarıyla birlikte video konferans gerçekleştirerek alınacak tedbirler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bakan Yardımcılarımız, Jandarma Genel Komutanımız, Emniyet Genel Müdürümüz, Sahil Güvenlik Komutanımız, 81 ilimizin Valileri, İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet Müdürleri ve Sahil Güvenlik Komutanlarımızla birlikte Video Konferans ile; Başta 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli Seçimlerin Güvenliği olmak üzere

Terör

Asayiş

Uyuşturucu

Organize Suç Örgütleri ve

Düzensiz Göç konularını içeren toplantımızı basın açıklamamız sonrası gerçekleştirdik.

İçişleri ailesi olarak, yerel seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi, halkımızın iradesinin tam olarak sandığa yansıması için çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle gerçekleştiriyoruz.

Terörle ve onların iş birlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yerlikaya video konferans