Yetim: Desteğiniz her zamanki gibi harikaydı

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, 11 Nisan Stadyumunda sahasında konuk ettiği Çorum FK ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmadan sonra taraftara sosyal medya hesabından teşekkür eden Başkan Yetim, 'Çorum FK ile kendi evimizde oynarken, takımımıza yönelik desteğiniz her zamanki gibi yine harikaydı' dedi.

Bu sezon şampiyonluk parolası ile lige başlayan Şanlıurfaspor, kendi sahasında konuk ettiği Çorum FK ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isteyen sarı yeşilli ekip bir puanla ayrıldı. Karşılaşma sonrası bir değerlendirme yapan kulüp başkanı Emin Yetim, “Galibiyetle başlamak istediğimiz ilk maçımızın beraberlik ile sonuçlanmasının analizi yapılacak ve takımımızın önümüzdeki haftalarda bu sonuçları telafi edeceğini inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Değerli Şanlıurfaspor ailesi diyerek taraftara seslen Başkan Yetim şunları kaydetti:

“Sizlerle yeni bir sezonda tekrardan bir arada olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl yepyeni bir kadro ve başarıya yönelik inancına daha da bağlı bir anlayışla 2022-2023 sezonuna merhaba dedik.

İlk karşılaşmamızda ligin iddialı takımlarından Çorum FK ile kendi evimizde oynarken, takımımıza yönelik desteğiniz her zamanki gibi yine harikaydı. Galibiyetle başlamak istediğimiz ilk maçımızın beraberlik ile sonuçlanmasının analizi yapılacak ve takımımızın önümüzdeki haftalarda bu sonuçları telafi edeceğini inanıyorum. Mükemmel bir atmosferde bizleri başarıya ulaştıracak futbolcularımız ve teknik heyetimize de güvenimiz tamdır. Bu vesile ile emeği geçen herkese ve de özellikle sizlere teşekkür ediyorum.

Birlik, beraberliğimizin daim olması ve yeni karşılaşmalarda sevinçlerimizi paylaşmak dileğiyle...”

TFF 2.Lig Beyaz Grup Şanlıurfaspor 11 Nisan Stadyumu