Yetim sert konuştu! Şanlıurfa'da iktidar vekilleri bunu duyarsa...

TAKİP ET

İYİ Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Emin Yetim iktidarı milletvekili aday listesini hedef alarak 'Ben insanların içine çıkabiliyorum, onların insan içine çıkacak yüzleri yok' diyerek adayları hedef aldı.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem milletvekili seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçimi için listeler netleşirken muhalefet ve iktidar vekil adayları da birbirlerine yüklenmeye devam ediyor.

Katıldığı her program ve saha gezilerinde yerli aday tartışmasına giren Yetim bu kez katıldığı bir televizyon programına taşıdı.

AK Parti’nin Şanlıurfa 1. Sıra milletvekili adayı Bekir Bozdağ’ın yerli vekil olmamasını eleştiren yetim sert sözlerle Bekir Bozdağ’a yüklendi.

İKTİDARIN VEKİL ADAYLARI VEKİLLERİNİN HALKIN İÇİNE ÇIKACAK YÜZLERİ YOK

Katıldığı televizyon programında Bozdağ’a ateş püskürten Yetim şu ifadelere yer verdi “Urfalıların Yozgatlı abisinin kişiliğine siyasetine saygımız var ama bu kişi Süleymaniye’nin sorununu selde zarar gören evlerin sorununu, Akabenin sorununu nereden bilecek. Esnaflarımızın sorunlarını nereden bilecek. Bizim aday listemiz tamamen yerlidir. Bu memleketin öz evlatlarıdır ve sahaya hâkimdirler. Bide diğer adaylara göre sahaya çıkmaya yüzümüz var. Hükümetin mevcut vekil adayları ve vekiller buyursun Haşimiye’ye, esnafın içine gitsinler. Ben sürekli sahadayım çünkü çıkacak yüzüm var ama onların çıkacak yüzleri yok."dedi

İYİ Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Emin Yetim Bekir Bozdağ