"Yetkililer sadece resim çekip gidiyorlar"

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 18 Haziran 2021 tarihinde Ceylanpınar'da meydana gelen olayın yankıları sürüyor. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinin Bahçelievler mahallesinde 18 Haziran 2021 tarihinde Suriye'den gelen mermi 10 yaşındaki Harun Çicek'e isabet etmişti.

Haber Mehmet KIRVAR Ceylanpınar İlçesinin Bahçelievler mahallesinde 18 Haziran 2021 tarihinde Suriye’den gelen mermi 10 yaşındaki Harun Çicek’e isabet etmişti. Evin önünde oynayan Harun Çiçek ağır yaralanmıştı. Ailesi 10 yaşındaki oğlunu hastane hastane gezdiriyor. Başına isabet eden kurşunla felç kalan Harun Çiçek adeta kaderine terk edildi.

Yetkililerin tadilat için bir eve çıkın ve kirasını vereceklerini söylemesine rağmen kirasını vermediklerini iddia ederek eski harabe evlerine döndü. Gerek Vali Abdullah Erin gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den iş ve kalacak yer istediğini söyleyen baba İbrahim Çiçek Urfa’daki yetkililerin ona destek çıkmadığını ileri sürdü.

Çiçek, “Evim harabeye dönmüş. Ev kiraladılar, onun kirasını ödemediler. Evden çıktık. Zeynel Başkana derdimi anlatıyorum. Elimden bir şey gelmiyor diyor. Valiye söylüyorum o da çözüm üretemiyor. Ben şimdi ne yapacağım. Bizimle sadece AK Parti Milletvekili Leyla Şahin Usta ilgileniyor. Urfa’da bizim sesimize kulak verecek kimse yok mu yani.” dedi.

 

Şanlıurfa sondakika ceylanpınarlılara seslendi erdoğan başkan beyazgül vali abdullah erin