Yiğit Kaptandan duygulandıran paylaşım!

TAKİP ET

TFF 1. Ligde kalmayı son hafta garantileyerek 3 milyonluk kentti sevince boğan Şanlıurfaspor kaptanı Mehmet Yiğit maç sonunda yaptığı açıklamayla taraftarları duygulandırdı.

Sezon başından beri yönetimden daha fazla takım için mücadele ve kümede kalmak için alacağından feragat ederek önceliği yabancı oyunculara veren kaptan Mehmet Yiğit “Bu sezon armaya Leke Getirmeden Sezonu Tamamlamayı nasip eden ALLAHIMA şükürler olsun” dedi.

Sezon başından beri kulübün yaşadığı maddi zorluklarla boğuşan Şanlıurfaspor futbolcuları takımı ligde kalmayı başararak şehri duygulandırdı.Maç sonunda birçok Şanlıurfaspor oyuncusu gözyaşlarını tutamayarak yaşadığı zorlukların meyvelerini aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Maç sonunda büyük bir sevinç yaşayan ve takımı mental çöküşten kurtararak ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Kaptan Mehmet Yiğit yaptığı açıklamada “En çok Biz üzüldük en çok biz sevinelim Şanla şerefle nice Başarılara” ifadelerini kullandı.Kaptan Mehmet Yiğt yaptığı duygu dolu açıklamada “Her zorlukla Beraber Bir kolaylık yaratan RABBİME hamdolsun geçen sezon şampiyonluk Bu sezon armaya Leke Getirmeden Sezonu Tamamlamayı nasip eden ALLAHIMA şükürler olsun En çok Biz üzüldük en çok biz sevinelim Şanla şerefle nice Başarılara.” Dedi.

Yiğit Şanlıurfaspor