Yılan hikayesine dönen proje sonunda gerçekleşiyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da uzun zamandan beri hayata geçmesi beklenen fakat bir türlü kent merkezinde görülmeyen Trambüs Yarın Şanlıurfa'da olması bekleniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün göreve geldiği günden beri ‘ha geldi ha geliyor’ dediği trambüsler yarından itibaren Şanlıurfa’da seferlere başlayacağı duyuruldu.

7.4 kilometrelik Balıklıgöl hattı üzerinde günde ortalama 95 bin yolcu taşıyacak olan trambüslerin seçimden önce Şanlıurfa’da faaliyette geçmesi vatandaşların kararını etkileyip etkilemeyeceği merak konusu oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım daire başkanlığı tarafından getirilen Trambüsler yarından itibaren seferler başlayacağı ifade edildi.

Trambüsler ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül”Yerli ve milli, tamamı elektrik enerjisi ve batarya gücüyle çalışan; sıfır emisyon özelliğiyle çevreci, sessiz ve konforlu trambüslerimiz yollara çıkıyor. Ulaşım Daire Başkanlığımızın idari hizmet bina açılışını yapacağımız ve trambüs seferlerini başlatacağımız programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Şehrimize hayırlı olsun.” Dedi.

Beyazgül Şanlıurfa