Yılmaz, istifa iddialarını yalanladı

TAKİP ET

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz görevinden istifa ettiği yönünde haberlerin yayılması üzerine kulüp başkanı yaptığı açıklamada, 'Çok şükür takımın başındayım, öyle bir şey yok' dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta önümüzdeki hafta mücadele edecek olan  Şanlıurfaspor’da, sorunların arkası kesilmiyor. Maddi sıkıntılar nedeniyle transfer yapamayan ve futbolcuların ödemesini yapamayan kulüp başkanı Mehmet Yılmaz’ın istifa ettiği yönünde haberlerin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Çok şükür takımın başındayım, öyle bir şey yok” dedi.

 

TFF 2.Lig’de transfer yapamayan ve futbolculara ödemesi yapılmayan kulüpte zor günler devam ediyor. Kulübün zorlu süreçten nasıl çıkacağı ise bilinmiyor. Maddi sorunlar nedeniyle Başkan Yılmaz’ın yönetiminde yer alan çok sayıda yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etmişti. Kamuoyunun da istifasını istediği Yılmaz’ın istifa haberleri sosyal medyada yayıldı.

 

Öyle ki iddialar o kadar ileri gitti ki yönetim kurulu, kulüp başkanlığına Reşit Karakaş’ı getirdiği ileri sürüldü.

 

tff 2. lig beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor Şanlıurfaspor kulüp başkanı mehmet yılmaz urfaspor kulüp başkanı Şanlıurfaspor