Yine Akçakale yine tehditler!

TAKİP ET

İYİ Parti Akçakale ilçe Başkanı İbrahim Toygar, iddiaya göre Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'nın yeğeni tarafından tehdit edildi.

Daha önce de bir çok kez kendisine karşıt olan kişilere yakınları aracılığıyla tehditler savrulduğu için gündeme gelen Başkan Yalçınkaya, bu sefer yeğeni ve aynı zamanda yakın koruması olan Mehmet Yalçınkaya,  İYİ Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Toygar’i sosyal medya üzerinde tehdit etti.

İYİ Parti Akçakale ilçe Başkanı İbrahim Toygar sosyal medya hesabından Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın akrabasının kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Sosyal medya üzerinde tartışan ikili arasında tansiyon bir anda yükseldi. Toygar’ın “elinden geleni ardına koyma ben ne senin neden sizlerin tehdidine boyun eğecek değilim. Eğersem boynum kopsun.” İfadesinden sonra  Bu yoruma karşılık olarak Mehmet Yalçınkaya “sen rahat ol kopacak zaten aslan parçası” dedi.

Başkan Toygar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tehdit edildiğini duyurdu.

Toygar “Akçakale Belediye Başkanın Yeğeni olan Aynı Zamanda Koruması Mehmet YALÇINKAYA Resmen Bizleri Tehdit Etmektedir. Akçakale Belediyesinin Olumsuzluklarını Açıklıyorum Diye Kaç Defa Beni TEHDİT Etmiştir. Beni Susturmak için TEHDİT Edenlere Duyurulur Ben Her Daim Her Yerde ve Her Alandayım. Ayrıca Unutulmasın ki Halkın Hakkını Sonuna Kadar Savunmaya Devam Edeceğim. Ben Hak ve Halk için Kafamıda Canımıda Feda Etmeye Her Daim Hazırım.” Dedi.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI SESSİZLİĞİNİ KORUYOR!

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Fedai Çakmaklı yaşanan olayla ilgili şuana kadar herhangi bir açıklama yapmadığı görüldü.

Sondakika Urfa Haberler Akçakale Yalçınkaya