Yine Balıklıgöl, yine çöp yığını!

TAKİP ET

Şanlıurfa'ya gelen turistlerin en fazla ziyaret ettiği Balıklıgöl çevresinde atılan çöpler, görüntü kirliliğin yaşanmasına neden oldu.

Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte gelen turistlerle yoğunluk kazanan Şanlıurfa'da esnaf tarafından çöplerin atılması, temizlik görevlilerinin de çalışmalarını aksatması sonucu kente yakışmayan izlenimlerin oluşmasına neden oluyor.



Özellikle Şanlıurfa'ya gelen turistlerin en fazla ziyaret ettiği alanlardan biri olan Balıklıgöl ve çevresinde taşan çöpler, kültür kenti Şanlıurfa'ya yakışmayan manzaraların görülmesine neden oldu. Balıklıgöl'ün girişindeki caddenin ortasında bulunan çöp kutusunun taşması ve temizlik görevlilerinin görevlerini aksatması sonucu en işlek cadde çöp yığınına döndü.



Turizmin önemli merkezlerinden olan Balıklıgöl ve çevresindeki tarihi çarşılarda sürekli çöp yığınlarının olmasına vatandaşlar da tepki gösterdi. Eyyübiye Belediyesi'nin temizlik görevini aksattıklarını söyleyen vatandaşlar, bu tür tarihi ve önemli mekanların sürekli temiz kalması gerektiğini belirtti.  

 

balıklıgöl ve çevresi Şanlıurfaya gelen turistler haberler son dakika Şanlıurfa