Yine elektrik, yine eylem!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da sık sık elektrik kesintilerine tepki gösteren vatandaşlar, yine yolu trafiğe kapatarak lastik yaktı. Kesintileri protesto eden vatandaşlar DEDAŞ ekipleriyle görüştükten sonra eylemine son verdi.

Kış mevsiminin başlamasıyla hiç bitmeyen elektrik sorunu da tekrar başladı. Yağışların etkili olması sonucu trafolar patlıyor, elektrikler sürekli kesiliyor. Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde sık sık elektriklerin kesilmesi vatandaşı sokağa döktü.



Kesintilere tepki gösteren vatandaşlar, yolu trafiğe kapatarak lastik yaktı. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri vatandaşların eylemine son vermeleri için uzun süre uğraş verirken, vatandaşlar ise DEDAŞ ekipleri ile görüşmeleri durumunda eylemlerini sonlandıracaklarını belirttiler. Olay yerine gelen DEDAŞ ekipleri ile anlaşma sağlayan vatandaşlar bir saat süren protestolarını sonlandırdılar. İtfaiye ekipleri ise ateşe verilen lastiklere müdahale etti.  

 

yine elektrik yine eylem! kış mevsiminin başlamasıyla hiç bitmeyen elektrik sorunu da tekrar başladı eyyübiye ilçesine bağlı yenice mahallesi’nde dedaŞ ekipleri ile görüşmeleri durumunda