Yine yüzlerce metre kuyruk oluştu

TAKİP ET

Elektrik yardım parasının ödenmeye başlamasının ardından vatandaşlar yine PTT'nin önünde yoğunluk oluşturdu. PTT'nin önünde yüzlerce metre kuyruk oluşurken, sıranın sonu Asfaltyolu Caddesine ulaştı.

Koronavirüs vakası Türkiye’de her geçen gün artarken, vatandaşlar yoğunluk oluşturmaya devam ediyor. Daha önce durumu iyi olmayan vatandaşlara bin TL ödemelerinin PTT yoluyla yapılmasının iptal edilmesinin ardından vatandaşlar bu kez elektrik faturası yardımı için PTT’ye geldi.

 

Yüzlerce metre kuyruk oluştu

Yoğunluğun oluşmaması ve sosyal izolasyonun önem taşıdığı bu dönemde vatandaşlar işlemleri yaptırmak için uyarıları görmezden geliyor. Elektrik faturası için katkı payı almak isteyen vatandaşlar Şanlıurfa PTT Merkez Şubesine akın etti. Sabah saatlerinde sıraya girmeye başlayan vatandaşlar yüzlerce metre kuyruk oluşturdu. Kadınların oluşturduğu sıra PTT şubesinden Asfalt yolu caddesine yetişirken, erkeklerin oluşturduğu sıra ise Ulu Cami’ye yetişti.

 



Polis ekipleri sosyal mesafeyi düzenledi

Tedirgin eden yoğunluk oluşurken, polis ekipleri sırada bulunan vatandaşları sosyal mesafeye uymaları için uyardı.



Urfa Değişim

yine yüzlerce metre kuyruk oluştu elektrik yardım parasının ödenmeye başlaması bin tl ödemelerinin ptt yoluyla yapılması yüzlerce metre kuyruk oluştu sabah saatlerinde sıraya girmeye başlayan vatandaşlar