Yüksek trafik cezaları söylemleri yalanlandı

TAKİP ET

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz, son günlerde sosyal medyada trafik cezalarına yüksek artış yapıldığına dair yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Sosyal medyada yapılan paylaşım ile trafik cezalarında fahiş ücretin uygulandığı belirtilerek bu bilgiler kısa sürede yayılmaya başladı. Paylaşılan bilgilere göre hız limitinde en düşük ceza 535 TL olarak gösterilirken, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz, paylaşılan bu bilgileri yalanladı. Aydeniz, yaptığı açıklamada, "Son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda trafik cezalarının yüksek ücretlerde artış yapıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haberler tam anlamıyla yalan. Trafik ceza miktarlarının 2019 yılı başında açıklanan miktarlar üzerinden devam ediyor" dedi.

 

yüksek trafik cezaları söylemleri yalanlandı bilecik Şoförler ve otomobilciler esnaf odası trafik cezalarında fahiş ücretin uygulandığı paylaşılan bilgilere göre hız limitinde en düşük ceza 535 tl