Yükselir: "Her iki takımın iddiası yok"

TAKİP ET

Yenice 1'nolu sahada oynanan ve 1-1 biten Birecik Belediyespor – Bozovaspor karşılaşmasının sonunda takımların hocası ve Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir birer değerlendirme yaptı. Yükselir, maç sonunda çıkan olaylara tepki gösterdi.

Birecik Belediyespor ile Bozovaspor arasında dün kıran kırana geçen mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Maç sonunda çıkan kırmızı kart takımlar arasında gerginliğe neden oldu. Maçın sonunda bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir, bu tür olayları tasvip etmediğini belirterek her iki takıma tepki gösterdi.

“ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIMLAR DEĞİLLER”

Başkan Yükselir yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Maç çok güzel geçti. Bu tatsızlığın bir anlamı yok. Bu sezon izlediğin en zevkli maçlardan bir tanesiydi. Her iki takımın bir iddiası yok. Şampiyonluğa oynayan takımlardan değiller, ikisi de puan olarak geriye düştü. Bu tür olaylara saha içerisinde gerek yok. Bizim amacımız, bu sahalarda güzel futbol izlettirip zevk vermek istiyoruz ama bu tür olayları tasvip etmiyorum, hakemlerde insan hata yapabiliyorlar. Bu her yerde ve her zaman olacaktır. Süper Lig’de bile hakem hataları olabiliyor. Bilerek mi bilmeyerek bu aynı bir konudur. Değişim Tv’ye emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.”

“TAKIMIMIZDA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR”

Birecik Belediyespor Teknik Direktörü Seçkin Göksel: “güzel bir müsabaka oldu. Başa baş ve kora kor bir mücadele izledik. Ayrıca İsmail Buz benim eski talebem. Güzel bir takım kurmuş, onları tebrik ediyorum. Takım kadromuzda büyük eksiklikler var. Hem kart cezalısı hem sakat futbolcular var. Elimizdeki mevcut kadroyla güzel bir mücadele verdik.”

“BOZOVASPOR’A YAKIŞACAK ŞEKİLDE OYNUYORUZ”

Bozovaspor Teknik Direktörü İsmail Buz ise açıklamasında her zam mücadele ettiklerini ifade etti. Buz, “Ben geldiğimizde 5 puanımız vardı. Şu anda 15 puanımız var. Hem üst için hem alt için mücadele devam ediyor. Yendiğiniz zaman üstlere çıkıyorsunuz yenildiğinizde altlara düşebiliyorsunuz. Ligin hem altında hem üstünde çekişme var. Süper Amatöre ve Bozovaspor’a yakışacak şekilde çıkıp maçlarımızı oynuyoruz. Çocuklar sahada elinden gelen her şeyi yapıyor. Hiçbir problem yok, sadece bir futbolcumuz rahatsız buraya getirmedik.” dedi.

Bozovaspor kulüp başkanı Ömer Yıldırım ise takımının zirveyi zorlayacağını söyledi.

Birecik Belediyespor Bozovaspor