Zafer Partisi Şanlıurfa İl Başkanı ortalığı ayağa kaldırdı!

TAKİP ET

Zafer Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Nimetoğlu Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan Topçu Meydanında  Atatürk heykelinin üzerine çıkan Suriyeli uyruklu vatandaşa büyük tepki göstererek ülkeyi ayağa kaldırdı.

Kurulduğu günden beri mültecileri Türkiye’den gönderme politikası güden Zafer Partisi yabancı uyrukluların kentlerde yaptığı olumsuz davranışları gündeme taşımaya devam ediyor.

Yabancı uyrukluların en fazla bulunduğu şehirlerden birisi olan Şanlıurfa’da Suriye vatandaşı olduğu tespit edilen M.E kent için tarihi önem taşıyan Topçu Meydanında bulunan Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeli üzerine çıkıp fotoğraf çekmesi tepkilere neden oldu.

Bu duruma ilk tepkiyi Zafer Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı gösterdi.Şanlıurfa’da başını kuma gömen kent sorunlarını gündeme getirmekten aciz olan  muhalefet partilerine ders veren Zafer Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Nimetoğlu şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haliliye ilçesi Topçu Meydanı'nda bulunan Atatürk heykelinin üzerine çıkan Suriyeli çocuğun davranışına tepki göstererek kamuoyu oluşturan Başkan İbrahim Nimetoğlu, güvenlik ekiplerini de harekete geçirdi.

NİMETOĞLU SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Yabancı uyruklu vatandaşın Atatürk’e yaptığı saygısızlık hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyen Başkan Nimetoğlu,”Zafer Partisi Şanlıurfa il Başkanlığı olarak bu şah(siyetsiz)sın gerekli cezayı alması için konuyu sonuna kadar takip edeceğiz. Gerekli suç duyurusunda bulunacağız.” Dedi.

Nimetoğlu’nun  tepkisinden sonra şimdiye kadar sesi soluğu çıkmayan bazı muhalefet parti başkanları ve eski vekilleri de yaşanan durumdan kendilerine pay çıkararak duruma tepki gösterdi.

VALİLİK HAREKETE GEÇTİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saygısızlığı gündeme getiren Zafer Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Nimetoğlu’nun çağrısında kulak veren Şanlıurfa Valiliği harekete geçti.

Şanlıurfa Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada Atatürk heykeline çıkan ve olayı gerçekleştiren şahsın gözaltına alındığı ifade edildi.

İşte Valilik açıklaması: "Atatürk heykeline çıkan ve olayı gerçekleştiren şahsın Suriye uyruklu M.E. (13)  tespit edilmiş, şahıs  yakalanıp gerekli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir."

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN BAŞKAN NİMETOĞLU’NA TALİMAT!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Atatürk heykelin üzerine çıkıp fotoğraf çeken yabancı uyruklu vatandaşa tepki göstererek Zafer Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Nimetoğlu’na talimat vererek  “Sınır dışı edilmesini sağlayın İbrahim başkan.” Dedi.

Nimetoğlu Zafer Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ