Zafer Partisi Urfa İl Başkanı yetkilileri göreve davet etti!

TAKİP ET

Zafer Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Nimetoğlu, Şanlıurfa'da 1 buçuk yıldan beri yapımı devam eden Balıklıgöl Revakların onarılmasının uzun sürmesine tepki göstererek yetkilileri göreve davet etti.

Şanlıurfa’nın 2023 Yılının İslam Turizm Başkenti olduğunu hatırlatan Nimetoğlu, yeni bakanları tebrik etmek için Ankara yoluna koyulan yerel yönetim başkanlarına ateş püskürdü.

Yerel yönetimlerin görevi devir teslim törenlerinde boy göstermek olmadığını belirten Başkan Nimetoğlu, Şanlıurfa’nın simgesi olan Balıklıgöl’deki çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi gerektiğini vurguladı.

Zafer Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Nimetoğlu, yerel yönetimlere ve yetkili kurumları şu sözler ile göreve davet etti.”2023 İslam Turizm Kenti #sanliurfa 'da şehrin göbeğindeki bu görüntülerden rahatsız değil misiniz? Aylardır buralar toparlanmadı aldığınız ödül bu görüntüler için mi? Sizi devir-teslim törenlerine gitmek yerine görevlerinizi yapmaya davet ediyoruz. 2023 İslam turizm kenti olan peygamberler şehri #sanliurfa'mızı bu halde olması bize yakışmıyor. #sanliurfa'ya hizmet etmek demek, 6 aylık periyotla dönüp aynı paylaşımı yaptığınız çay bahçesi hizmetiyle bitmez”

Zafer Partisi Nimetoğlu Başkanı Yerel Şanlıurfa