Zeynel Başkan'dan itiraflar

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül geçmiş dönemlerde yapılan hataları bir bir sıraladı.

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin  mevcut belediye başkanının çalışmalarını eleştirmesiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kendi partililerine gönderdiği Whatsapp mesajı sosyal medya’da CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal tarafından paylaşıldı.

İddiaya göre Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından gönderilen mesajda bazı noktalar dikkat çekti.

Yazılan mesajda önceki dönem belediye başkanının yaptığı hataların şuanda ceremesini çekildiğine dikkat çeken Zeynel Başkan partililerinden destek talep etti.

Zeynel Abidin Beyazgül tarafından atıldığı iddia edilen mesajda şu sözlere yer verildi. Değerli yol arkadaşlarım, gönül dostlarım; Göreve başladığım ilk günlerde enerji borcu ödemediğinden enerji kesiliyor şehir susuz kalacaktı SGK borçları nedeniyle icralık oluyorduk. Velhasıl  ekonomik darboğazdaydık. Borç batağındaydık önceki belediye başkanı aday olmadığını bile bile son üç ayda yüzlerce eleman almış eleman kotası dolma aşamasındaydı Şehir nefes alamıyor, mevcut meydanlar üzerine yapılar yapılmıştı. Kızılay Kızılkoyun Belediye Binası gibi bir çok proje sürüncemede idi Çevik Kuvvet Piazza Kavşağı Çevreyolu gibi Gençlik ile ilgilenmek gerekiyor kadınlarımıza daha üst düzey hizmet ihtiyacı vardı velhasıl her konuda sıkıntı ve ihtiyac vardı. Ancak büyük engelleri aşmak için koca yürekli dostlara ihtiyaç vardı. İşte onlar sizlersiniz bu yolda hep beraber yürüdük verdiğiniz güç ile birlikte “

MAHMUT TANAL MESAJI PAYLAŞTI!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Zeynel Abidin Beyazgül tarafından atıldığı iddia edilen mesajı kendi hesabında paylaşarak tepki gösterdi.

Zeynel Başkan’ın sahalara koltuk hırsıyla döndüğünü söyleyen Tanal hac ibadetinin maddiyattan sıyrılmanın kapısını araladığını belirtirken Zeynel Başkan’ın buna aykırı bir şekilde hareket ettiğini ifade etti.

Mahmut Tanal sözlerine şöyle devam etti.”Hac ibadeti, normalde maddiyattan sıyrılmanın, tövbeye yönelmenin kapısını aralar. Hacca giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise 'koltuk hırsıyla' sahalara dönüş yaptı! Beyazgül, partililerine gönderdiği Whatsapp mesajında,

AKP'li selefini yerden yere vurdu, "Arkamda durun" mesajını verdi, belediye hizmetleri konusunda toz pembe bir tablo çizdi. Bu arada Beyazgül, AKP'li belediyelerde personel alımlarında işlerin nasıl döndüğünü de anlatmış oldu...”

Beyazgül Tanal Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı nihat Çiftçi