• Nöbetçi Eczaneler
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • RESMİ İLANLAR
  • Gündem
  • Sağlık
  • ÖZEL HABER
  • Spor
  • Politika
  • Ekonomi
  • TARIM
  • Genel
  • Magazin Asayiş Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
10:02
Ceylanpınar'da 1 kilo 550 gram esrar ele geçirildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Reklam
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şanlıurfa'nın en güçlü il başkanı aday adayı oldu!
Gündem
23 Mart 2023 - 14:29
Güncelleme: 23 Mart 2023 - 15:44

Şanlıurfa'nın en güçlü il başkanı aday adayı oldu!

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz Milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

Gündem
23 Mart 2023 - 14:29
Güncelleme: 23 Mart 2023 - 15:44
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Şanlıurfa'nın en güçlü il başkanı aday adayı oldu!
2020 yılında Deva Partisi Şanlıurfa kurucular kurulu üyesi ve Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı olan Ahmet Tüysüz partinin genel merkezi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu partisinin Şanlıurfa İl Başkanlığından istifa ederek Milletvekilli aday adayı olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa’da göreve geldiği günden beri yaptığı muhalefet ile dikkatleri üzerine çeken Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, Şanlıurfalı vatandaşların meclisteki sesi olmak için görevinden istifa ederek vekil aday adayı olduğunu yaptığı basın açıklamasında  duyurdu.

 Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında konuşan Başkan Tüysüz “23 Haziran 2020 günü Kurucular Kurulu Üyelerimiz ve Ş.Urfa’daki komisyon üyelerimiz sayın; Mehmet Emin Ekmen, Essum Aslan, Kerem Altun ve Müfit Yetkin’in önerileri ile Genel Başkanımız sayın Ali Babacan’ın da tensipleriyle Deva Partisi Ş.Urfa Kurucu İl Başkanlığı tarafıma tevdii edilmişti. Genel Merkezimizle yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonucunda yakın zamanda il başkanlığından ayrılmış bulunmaktayım. “ dedi.

VEFANIN SEMT İSMİ OLMADIĞINI HATIRLATTI!

Şanlıurfalı vatandaşların desteğinden dolayı teşekkür eden başkan Tüysüz, vefanın sadece semt ismi olmadığını göstererek yürüdüğü yolda kendisine destek çıkan herkese şükranlarını sundu.

Başkan Tüysüz “Öncelikle güçlü destekleri ile bu yolculuğa başlamama vesile olan tüm hemşehrilerime, beni öneren komisyon üyelerimize ve sayın Genel Başkanımıza çok teşekkür ederim. Yine bu hikayenin gerçekleştirilmesinde yer alan ekip arkadaşlarımdan il kurucu heyetimize, il başkan yardımcılarıma, il yönetim kurulu üyelerime, ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine, partimizin her kademesindeki tüm emektarlarına özverili çalışmaları nedeniyle en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevi üstlendiğimiz ilk andan itibaren bizden ilgilerini, güler yüzlerini ve en önemlisi manşetlerini esirgemeyen, yerel ve ulusal basınımıza teşekkürlerimi de bir borç bilirim.” İfadesini kullandı.

 

“DEVA PARTİSİNİN ÇALIŞMALARI HERKES İÇİN”

Deva Partisi’nin herkesin derdine çözüm olmak için kurulduğunu aktaran Başkan Tüysüz”Parti programımızda da yer alan, “DEVA: Kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan; yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuki güvenliğin en üst düzeyde sağlandığı; evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme, ayrıştırma ve ayrımcılığın yaşanmadığı; hukuka bağlı, vatandaş odaklı, herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı; çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur. Bu amacımızı gerçekleştirmek için bütün samimiyet ve gayretimizle çalışacağımıza tüm vatandaşlarımıza söz veriyoruz.” taahhüdü ve amaçlarıyla bu yolda ilk adımımızı attık.Şanlıurfa’nın DEVA’sı olarak bizler de işte bu değerlere inanarak yola çıktığımız günden bu yana geçen 3 yıla yakın sürede, pandeminin insan yaşamını tehdit eden zor koşullarına rağmen sayısız faaliyette bulunarak, bu güzel şehrimizin sorunlarını dile getirmenin çabası içinde olduk.

Şimdi önümüzde çok önemli bir parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Şimdi inandığımız bu değerleri iktidara taşımanın zamanı.Tüm samimiyet ve gayretimizle, bu şehrin sokaklarını adımlarken rastladığımız tüm mutsuz insanların değişim ve yeni bir hayat arayışlarına Deva olmak ve mücadelemizi daha üst düzeyde verebilmek, bu ülkenin ve bu şehrin sorunlarını çözmek adına 28.Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvurumuzu yaptık.

 

Depremin değil ihmalin öldürdüğü Şanlıurfa’mızın günler öncesinden aşırı yağışa ve sellere maruz kalacağı kendilerince de kabul edilmesine rağmen telefonlarımıza mesaj yollamak haricinde hiçbir girişimde bulunmayan, en basitinden Abide kavşağındaki alt geçidi trafiğe kapatmayı bile akıl edemeyen basiretsiz yöneticilerin eylemsizliklerinin ve ağır sorumsuzluklarının kurbanı olduk, suyun bastığı alt geçit ve bodrum katlarda nefessiz kaldık, acı içinde boğularak can verdik.

 

Yağmur yağdığından değil, zamanında alınması gereken önlemler alınmadığından onlarca insanımızı yitirdiğimiz acıların tekrarlanmaması için, zenginlerin yaşadığı semtlere rüşvet vermeden giremeyen atık toplayıcısının dramına Deva olabilmek için yola çıktık.Yaşamakta olduğumuz ekonomik ve hukuki darboğazdan, şiddet dilini öne çıkaran, ötekileştiren, cari siyaset anlayışından kurtuluşun yolunun hukukun temel prensiplerinin yerli yerine oturtulmasından geçtiği bilinciyle yola çıktık.Bu gerçekleştiğinde özgür düşünmenin ve düşündüğünü özgürce ifade edebilmenin önündeki tüm bentlerin yıkılacağını bilerek yola çıktık. Özgürlüğün önüne çekilen bentler ve o bentleri kuranlar tarih boyunca özgürlüğün rüzgarına yenilmişlerdir. Tarihin tekerrür edişine şahitlik etmekle kalmayarak o rüzgara nefesimizle destek olduk. Seçmenlerin iradesiyle bu yolun sonunda oluşacak sağlıklı siyaset ve toplum atmosferinde; beceriksiz ve sorumsuz kişilerin, yerlerini liyakatli kişilere teslim etmek zorunda kalacağı inanç ve umuduyla yola çıktık.İşte bu umudumuzu, bu öykümüzü gerçekleştirmenin fırsatı önümüzde duruyor. 14 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenecek olan ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin seçimlerinde ülkemiz ve kentimiz için bir DEVA zamanı.Değerli hemşehrilerimi, yaşanmakta olan tüm adaletsizliklerden, yolsuzluklardan, bu ekonomik darboğazdan ve haksızlıklardan rahatsız olan herkesi, birlikte yürümeye, bu yolculukta yanımızda yer almaya, umudumuzu büyütmek için bizi desteklemeye davet ediyor, seçimlerin buna hizmet etmesini diliyorum.” Açıklamasında bulundu.

 

# Şanlıurfa# devapartisi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Fenomen şarkıcının oğluna düğününde takılan takı dudak uçuklattı
Fenomen şarkıcının oğluna düğününde takılan takı dudak uçuklattı
81 ilde memur alımına ilişkin çalışmalarda sona gelindi
81 ilde memur alımına ilişkin çalışmalarda sona gelindi
Dikkat! Şanlıurfa’da su kesintisi yaşanacak
Dikkat! Şanlıurfa’da su kesintisi yaşanacak
Urfalı gencin yaptığı pes dedirtti
Urfalı gencin yaptığı pes dedirtti
RESMİ İLANLAR
RESMİ İLANDIR
T.C.ŞANLIURFA 4. AİLE MAHKEMESİNDEN
RESMİ İLANDIR
BİRECİK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN
Son Haberler
Şanlıurfa dahil 20 ilde 'Narkogüç' operasyonu
Şanlıurfa dahil 20 ilde 'Narkogüç' operasyonu
Şanlıurfaspor 1 - 0 Tuzlaspor
Şanlıurfaspor 1 - 0 Tuzlaspor
Şanlıurfa'da kurtlanmış pirinçler imha edildi
Şanlıurfa'da kurtlanmış pirinçler imha edildi
Yaşlı adamın ölümünü ezilmiş çimler ortaya çıkardı
Yaşlı adamın ölümünü ezilmiş çimler ortaya çıkardı
Ekonomik güven endeksinde artış yaşanıyor
Ekonomik güven endeksinde artış yaşanıyor
Aldığı bina yerle bir olan Kayış Milletvekili aday adayı oldu
Aldığı bina yerle bir olan Kayış Milletvekili aday adayı oldu

Ana Sayfa
RESMİ İLANLAR
Gündem
Sağlık
ÖZEL HABER
Spor
Politika
Ekonomi
TARIM
Genel
Magazin
Asayiş
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bilim ve Teknoloji
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
AA VE İHA RESMİ ABONESİDİR.

Yazılım: Tumeva Bilişim