Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Kapaklı Mahallesi’nde kuraklık nedeniyle zarar gören üreticileri ziyaret ederek arpa ve mercimek tarlalarındaki kayıpları yerinde inceledi.
Bayraktar, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve ilçe ziraat odası başkanları tarafından GAP Havalimanı’nda karşılandı. Bölgedeki incelemelerinin ardından basına açıklamalarda bulunan Bayraktar, Şanlıurfa’nın yanı sıra Mardin, Batman, Şırnak ve Diyarbakır’da kuraklıktan zarar gören alanları yerinde görmek amacıyla bölgede bulunduğunu belirtti.
"ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Kapaklı Mahallesi’nde arpa ve mercimek ekili tarlalarda incelemelerde bulunan Şemsi Bayraktar, yaptığı açıklamada, “Ziraat Odası Başkanlarımız, Ziraat Odaları Meclis üyelerimiz ve üreticilerimizle birlikte yaptığım basın açıklamasında, zarar gören çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğimizi ve yaraların sarılması için sürecin yakından takipçisi olacağımızı vurguladım.” ifadelerini kullandı.
Bayraktar, kuraklıktan zarar gören üreticilerin sorunlarının çözümü için çalışmaların devam edeceğini ve TZOB olarak çiftçilerin yanında yer alacaklarını ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: