Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, kulübün olağanüstü genel kurula gideceğini duyurdu. Koç, bu kararın eylül ayında yapılacak mali genel kurul ile birlikte uygulanacağını belirtti.
"HEDEFLERİMİZE ULAŞAMADIK"
Başkan Ali Koç, Fenerbahçe’nin son dönemde beklenen başarıları yakalayamadığını kabul ederek, "İstediğimiz hedefe ulaşamadığımız bir süreci geride bırakıyoruz. Bunun sorumluluğu da bizlere aittir. Ancak 14 yılda tek bir şampiyonluğumuzun olması sorunun sadece isimler ve yönetimlerle sınırlı olmadığını göstermektedir." ifadelerini kullandı.
Koç, yaz aylarında yapılacak bir seçimin kulübün menfaatlerine uygun olmayacağını düşündüklerini ve yönetim olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını belirtti.
“İMZA TOPLANMASI FENERBAHÇE’YE ZARAR VERİR”
Olağanüstü genel kurul kararının alınmasında, bazı üyelerin imza toplayarak seçim talebinde bulunmasının etkili olduğunu belirten Koç, "Camiamızın tarihinde imza toplayarak olağanüstü genel kurula götürmek hiç yaşanmamıştır. İmza toplayarak seçime gitmek geri dönüşü olmayan yaralar açacaktır." dedi.
Koç, imza toplayanlar arasında Fenerbahçe'ye kayıtsız şartsız bağlı üyelerin de olduğunu bildiğini ifade ederken, bazı kişilerin ise kulüp menfaatlerinden çok kendi çıkarlarını düşündüğünü savundu.
“SEÇİM EYLÜL’DE YAPILACAK”
Ali Koç, kulüp yönetimiyle yaptıkları değerlendirmeler sonucunda olağanüstü genel kurulun eylül ayında yapılacak mali genel kurul ile birleştirileceğini açıkladı. Koç, "Camiamızın menfaatleri doğrultusunda aldığımız bu karara saygı göstereceğinize eminim. Bu kararımız, camiamıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.
“FENERBAHÇE’YE SIRTIMI DEĞİL, YÜREĞİMİ DAYADIM”
Açıklamasının sonunda Fenerbahçe camiasına seslenen Ali Koç, "Ben bu camiaya sırtımı değil yüreğimi dayadım. Allah'ın izniyle bu yolda tüm zorluklara, iftiralara, itibar suikastlerine ve haksızlıklara rağmen yürümeye devam edeceğim." diyerek kulübe olan bağlılığını bir kez daha vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: