ATV ekranlarının reyting rekortmeni tarihi dizisi Kuruluş Osman, bu hafta izleyicisiyle buluşmuyor. Dizinin 192. bölümü yayın akışında yer almayınca, tutkulu takipçileri “Kuruluş Osman bu hafta neden yok?” sorusunu sormaya başladı.
Her çarşamba akşamı milyonları ekran başına toplayan Kuruluş Osman, 14 Mayıs 2025 Çarşamba günü ATV yayın akışında görünmüyor. Bunun sebebi ise Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) final maçı. Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak final karşılaşması, dizinin yayın saatinde ekrana gelecek.
Kuruluş Osman hayranları, dizinin yeni bölüm fragmanını beklerken, dizinin ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu. ATV yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, Kuruluş Osman 192. bölümü önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek.
Sevilen yapımda Burak Özçivit’in canlandırdığı Osman Bey’in mücadelesi ve yeni bölümde yaşanacak gelişmeler izleyiciyi bir kez daha ekrana kilitleyecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: