Malatyaspor'da Partizan mesaisi
UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda 8 Ağustos Perşembe günü Partizan ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da bu maçın hazırlıkları başladı.


Tarihinde ilk kez ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Yeni Malatyaspor, 2.Ön Eleme Tur'unda deplasmanda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'yı eleyerek bir üst tura yükselen Yeni Malatyaspor'da futbolcular ve teknik heyetin moral ve motivasyonyonu üst seviyede. Yeni Malatyaspor, Partizan maçı kadrosuna 2 değişiklik yapma hakkına sahip. Sergen Yalçın'ın bu kontenjanlardan biri için Tunuslu orta saha Chaalali'yi kullanacağı belirtildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: