TFF tarafından yapılan açıklamada, Şanlıurfaspor’un 17 Ocak 2025 tarihinde oynanan Ankaragücü maçındaki “saha olayları” ve “çirkin ve kötü tezahürat” gerekçesiyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. ve 53. maddeleri uyarınca PFDK’ya sevk edildiği duyuruldu.
Taraftarların Passolig Kartları Bloke Edilebilir
Ankaragücü maçında kötü tezahüratta bulunan taraftarların Passolig kartlarının bloke edilmesi bekleniyor. Bu durumda bazı Şanlıurfaspor taraftarları, 2 Şubat 2025’te oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında stada giriş yapamayacak.
Daha Önce de Cezalar Alındı
Şanlıurfaspor, 1 Aralık 2024 tarihinde Ankara Keçiörengücü’ne sahasında 2-0, bir hafta sonra ise Diyarbakır deplasmanında AMEDspor’a 2-1 mağlup olduğu maçlarda yaşanan olaylar nedeniyle toplam 84 bin lira para cezası almıştı. Ayrıca, söz konusu maçlarda yer alan taraftarların Passolig kartları da bir sonraki maç için bloke edilmişti.
Yorumlar
Kalan Karakter: