Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki 238 kişinin konakladığı otelde çıkan yangında 76 kişi yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanı Yerlikaya yangın faciasında hayatını kaybedenlerin sayısının 76'ya çıktığını hayatını kaybedenlerin 56'sının kimliklerinin belirlendiğini ve yangınla ilgili 9 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Yangında, Zehra Sena Gültekin ile birlikte eşi Bilal Gültekin, çocukları Yusuf Sinaeddin, Bekir Sadık ve Muhammet Selin hayatını kaybetti. Zehra Sena Gültekin’in yangın sırasında annesini arayıp helallik istediği öğrenildi.
ZEHRA SENA GÜLTEKİN KİMDİR?
Bolu Kartalkaya otel yangınında hayatını kaybeden Zehra Sena Gültekin, Türk Hava Yollarında Satış Analiz ve Destek Müdürlüğü'nde uzman olarak görev yapıyordu.
Eski Bahçelievler Belediye Meclis Başkanı Habibe Güner’in kızı olan Zehra Sena Gültekin ile birlikte eşi Bilal Gültekin, çocukları Yusuf Sinaeddin, Bekir Sadık ve Muhammet Selin hayatını kaybetti.
Yangında hayatını kaybeden 9 akrabası içinde yaşamını üstlendiği Doğu Türkistanlı Sümeyye'nin de yer aldığı bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: