'1 Mayıs'ın Urfa'da kutlanmasının önemi büyük!'

TAKİP ET

Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, 1 Mayıs İşçi Bayramının Şanlıurfa'da kutlanmasının ayrı büyük önem taşıdığını söyledi.

Memur Sen'e bağlı sendikalar, bu yıl 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını Memur Sen'in kurucusu Mehmet Akif İnan'ın memleketi Şanlıurfa'da kutlamaya karar verdiler. 1 Mayıs kutlamaları için Şanlıurfa'ya gelen Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, İşçi Bayramının Şanlıurfa'da kutlanmasının büyük bir önemi olduğunu belirtti.

Memur Sen Kurucu Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan’ın doğduğu yer olan Şanlıurfa'da kutlamaların gerçekleşmesinin anlamlı bir girişim olduğunu söyleyen Sağlık Sen Genel Başkanı Durmuş,  gazetemize yaptığı açıklamada 1 Mayıs’ın tüm kamu çalışanları ve özel sektör çalışanları adına çok önemli ve tarihi bir gün olduğuna dikkat çekerek, çalışanların sorunlarını dile getirdiği ve bayram olarak kutlamasının çalışanlar adına son derece güzel bir gün olduğunun altını çizdi.







Semih Durmuş, “Çalışanlarımızın ekonomik ve sosyal özlük haklarını korunup geliştirilmesi için birlik ve beraberliği tesis etmiş olduğumuz bir gündür ve bu gün de bayram olarak ilan edilmiş. Biz bu günde çalışanlarımızın sorunlarını gündeme getirip gelişen Türkiye'de ve büyüyen ekonomide hem özlük haklarının gelişmesi, hem de ekonomik haklarının gelişmesi noktasında çalışanlarımız adına çaba sarf ediyoruz." dedi.







'Mesajımızı Şanlıurfa'dan tüm Türkiye'ye ileteceğiz'

1 Mayıs kutlamalarının bu yıl Şanlıurfa'da yapılıyor olması, bizim için çok önemli. Memur Sen’imizin Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan’ın bu toprakların bir evladı olması burada 1 Mayıs'ın kutlanması bizim için çok anlamlı ve önemlidir. Ruhu şad olsun. İnşallah Şanlıurfa'da mesajımızı bütün Türkiye’ye vermiş olacağız. Amacımız daha güzel ve yaşanılır bir Türkiye'de gerçekten ekonomik hakları gelişmiş, özlük hakları gelişmiş, refah seviyesi yükselmiş çalışanlar arzu ediyoruz. Bu nedenle meydanlarda vatandaşlarla iç içe olacağız” şeklinde konuştu.



 

1 mayısın urfada kutlanmasının önemi büyük! sağlık sen genel başkanı semih durmuş mehmet akif İnan 1 mayıs kutlamaları amacımız daha güzel ve yaşanılır bir türkiyede