2. El klimalara rağbet arttı

TAKİP ET

Aşırı sıcakların yaşandığı Şanlıurfa'da vatandaşlar sıfır klima fiyatlarının yüksek olması nedeniyle 2.el klimalara yöneldi.

Sıfır klimaların fiyatlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar ikinci el klimaları daha çok tercih ediyor. Kent genelinde Sıcak havalar bunaltmaya devam ediyor. Şanlıurfa’da yaşanan sıcaklık geceleri de etkili olunca, vatandaş soluğu klima satıcılarında almasına neden oluyor. Klima fiyatlarında yaşanan yükselişler vatandaşları 2. el klimalara yönlendiriyor.

İkinci el klima satış ve montajı gerçekleştiren tamir ve bakım servileri, ikinci el klima alacakları dikkatli olması konusunda uyardı.

Klima bakım servisi yetkilileri, bakımı yapılmayan ve arızası ağır olan klimaların vatandaşa serinlik yerine sorunlar oluşturacağının altını çizdi. İşte uzmanlardan klima uyarıları, “Klimalarda en çok hava filtrelerinin bakımının yapılması müşterilerden istenir. Bunun yanın da periyodik olarak firma yetkili servisince yapılması gereken kontroller bulunmaktadır.

Bu kontrollerde klimaların ağır arızalı olup olmadığı ve daha önceden tamir görüp görmedikleri konusunda bizlere bilgiler vermektedir. Bu kontroller sayesinde bizler klimaların arıza durumlarını anlıyoruz.

Vatandaşlar en fazla elektriği çok tüketen klimaları almak zorunda kalıyor. Bu defada almış oldukları klimalar kendilerine elektrikte yüksek fatura olarak geri dönünce sıfır bir ürün almış gibi mağduriyet yaşanıyor.

Bizler yetkili servisler olarak Şanlıurfalı vatandaşları 2. El klima alışverişlerinde daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Sıfır kullanılmamış servis garantili klimaları tercih etmeleri kendi menfaatleri için daha iyi olacaktır”

Bülent Karaca / Urfa Değişim

sıfır klimaların fiyatları 2. el klimalara rağbet arttı aşırı sıcakların yaşandığı Şanlıurfa sıfır klima fiyatları hava filtreleri