Aras'tan Başkan Beyazgül'e ziyaret! Hizmetler konuşuldu

TAKİP ET

Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras ve urfadegisim.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kader Topal Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ziyaret etti. Vatandaş ile kurumlar arası köprü vazifesi gören basın kuruluşu olarak Şanlıurfa'da yapılan ve yapılması planlanan hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yerel seçimlere az bir sürenin kalmasıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, hızla büyüyen ve gelişen Şanlıurfa’da hizmet yapmanın şeref olduğunu söyledi.

Aldığı göçlerle nüfusu yaklaşık 3 milyona dayanan Şanlıurfa, hızla büyüyen ve gelişen bir il olmaya devam ediyor. Özellikle tarımın ve turizmin başkenti olan Şanlıurfa gözde kent olmayı da bırakmıyor.

“BÜYÜKŞEHİR’DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

2019 Yılında göreve başlayan Başkan Beyazgül ayrım yapmaksızın Şanlıurfalı vatandaşlara rahat ve konforlu hizmetlerin yanında şehrin gelişmesi içinde çalışmalarını sürdürüyor.

Urfa Değişim Gazetesi olarak, Şanlıurfa’nın her noktasından haber toplayan, halkın sorunlarına yer veren ve bu sorunların çözümü için kurumlarla görüşme yaparak çözümü noktasında ortak yol bulmaya çalışıyor.

“URFA’NIN SORUNLARI MASAYA YATIRILACAK”

Yaptığı özel haberlerle her kesim tarafından takip edilen Urfa Değişim Gazetesi aldığı bilgiler doğrultusunda yol haritası çizerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti. Ziyaret esnasında Urfalı vatandaşların kendilerine ilettiği talepleri masaya yatırarak çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

“ARAS, YEREL MEDYADAKİ SORUNLARI DİLE GETİRDİ”

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren yerel medyanın da sorun ve sıkıntılarını dile getiren Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras Yerel medyaya gereken önemin verilmesi gerektiğini söyledi.

Aras, basın olarak kentte bulunan eksiklikleri yazarak kurumlar arasında köprü vazifesi gördüklerini vurguladı. Tarafsız medya olarak halkın taleplerini birinci ağızlara ulaştırmayı ilke edindiklerini de ifade etti.

Göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfa için farklı projelere imza atan Başkan Beyazgül, projelerinin devam ettirileceğine de vurgu yaptı.

Şanlıurfa’ya nefes aldıracak vizyonel projelere imza atan Başkan Beyazgül, Kızılay Parkı, Belediye Parkı Kızılkoyun Projesi, Abide Kavşağı projesi, Trambüs projesi, Dijital Sinema Projesi, Buluntu Hoca Kavşağı Projesi, Piazza Kavşağı Projesi, Hobi Bahçesi Projesi, Halk Ekmek Projesi, Oto Alım- Satım Projesi, Bozova Bungalov Evleri Projesi ve Kale Eteği Düzenleme Projeleri kente hem nefes aldırdı hem de yol ağında trafiği rahatlattı.

Öte yandan Akçakale Yolu Genişletme Çalışmaları Projesi, Şanlıurfa Bilim Merkezi Projesi, Turizm Yolu Projesi, Karacadağ Tesisleri Projesi, Yeni Araç Filosu Projesi ve Sıra gecesi ekiplerine destek projelerinde çalışmalar devam ediyor.

Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras