Çocukların hatırına sahaları açın !

TAKİP ET

Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi meclisine ilçedeki spor alanları ile ilgili bir önerge verdi. İlçe Başkanı Mahmut Demir ''atıl durumda olan bu spor alanların hizmete tekrar açılması gerekir'' dedi.

Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut Demir, büyükşehir belediyesi tarafından yapılan spor alanlarında çocuklarla beraber sahaların açılmasını talep etti. Konu ile ilgili büyükşehir belediyesine önerge sunduklarını belirten Demir ‘’Eyyübiye ilçe sınırlarında büyükşehir belediyesi ile spor toto teşkilatı ile ortak girişimde semt sahaları yapılmıştı. Bu sahalar süreç içerisinde atıl olarak bırakıldığından madde bağımlılarının uğrak yeri olup saha kullanılamaz hale gelmiş, mahalle sakinlerini rahatsız etmeye başlamıştır. ‘’ ifadelerini kullandı.

 

Amatör spor kulüplerine verilsin 

Yapıldıktan sonra bakımsızlık ve aldığı tahribattan dolayı kullanılmaz hale gelen spor alanları için yap-işlet -devret  modeli bir uygulama yapılmasını isteyen Mahmut Demir ‘’ Bu sahaların mahalledeki konumlarına göre gerekli olanların parka çevrilmesi diğer sahalarında yap-işlet-devret-modeli ile kullanım tadilatlarının da yapılarak Eyyübiye ilçesinde bulunan amatör spor kulüplerine kullanımının verilmesini bununla beraber mahalledeki çocukların gündüz spor yapmaları akşam halı saha olarak kullanılması ile amatör spor kulüplerine ek bir gelirin gelmesi ve mahallelerde atıl sahaların kalmaması ile mahalle sakinlerinin de memnuniyeti önemlidir.’’ dedi.