Çocukların tehlikeli serinliği

TAKİP ET

Ana arterlerde bulunan ve peyzaj amaçlı kullanılan havuzlarda serinlemek isteyen çocuklar, tehlikenin farkında olmuyor.

İl genelinde ana yol ve caddelerde bulunan peyzaj amaçlı süs havuzları, sıcaktan bunalan çocukların oyun alanı haline geldi. Havuzlarda bulunan elektrik düzeneği nedeniyle tehlike arz etmesine aldırmayan çocukların rahat tavırları endişelendiriyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte çocukların tehlikeli oyunları olan süs havuzlarında serinleme oyunu da yoğunluk kazandı. Sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte süs havuzlarında serinlemek isteyen çocuklar tehlikeye aldırış etmeden serin suyun tadını çıkardı.

Havuzlarda elektrik akımına kapılma olayları da yaşanmıştı

Kentin neredeyse her alanında bulunan süs havuzları, her ne kadar estetiğiyle güzel manzara sergilese de söz konusu havuzlar bir o kadar da tehlike arz ediyor. Havaların sıcak olmasıyla serinleme imkanı bulamayan çocuklar, tehlikeli ve yasak olmasına rağmen serinlemenin çaresini söz konusu havuzlarda buluyor. Öyle ki daha önce de serinlemek için süs havuzuna giren çocukların elektrik akımına kapıldığı olaylar birçok kez yaşandı.

Çocukların tehlikeli serinliği ana arterlerde bulunan ve peyzaj amaçlı kullanılan havuzlar bir o kadar da tehlike arz ediyor havaların sıcak olmasıyla serinleme imkanı bulamayan çocuklar