Eyyübiyeliler hangi adaya oy verecek?

TAKİP ET

Yerel seçimlerde aday ve partilerle ilgili soruları vatandaşlara sormaya devam ediyoruz. Bu seferki durağımız Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi oldu. İşte Eyyübiyeli vatandaşların adaylarla ilgili açıklamaları.

31 Mart yerel seçimlerine 25 gün kaldı. Partilerin yerel seçimlerde çıkardıkları adayları halka sormaya devam ediyoruz. Eyyübiye’de “Vatandaşlara yerel seçimlerde hangi adaya oy vereceksiniz” sorusunu yönelttik.

Bazı vatandaşlar Kasım Gülpınar isminden dolayı Yeniden Refah Partisine oy vereceklerini açıklarken, bazı vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hatırına Ak partiye oy vereceklerini vurguladı.

İşte Eyyübiye’deki vatandaşların adaylar ve partiler hakkındaki açıklamaları!

“9 AYDIR MEHMET KUŞ’A ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUM”

9 aydır Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’la görüşemediğini dile getiren Ahmet Doğan Timur, “Biz Eyyübiye’de Yeniden Refah Partisi’ne oy vereceğiz. Ben 9 aydır işsizim Mehmet Kuşla ile görüşmek için on sefer gittim, beni içeri almadılar. Sürekli Mehmet Kuş’un toplantıda ya da başka yerde olduğunu söylüyorlar. Eyyübiye'de ne bakım yapıyor ne de başka bir şey yapıyor. Bu yüzden oyumuzu Yeniden Refah Partisine vereceğiz. Daha öncesinde ben Ak Parti oy vermiştim. Ben işsizim, 6 tane çocuğum var ve maddi durumum çok kötü. Mehmet Kuş’la görüşmek için 9 ayda bekliyorum. Ben AK Parti’den memnunum ve şimdiye kadar da AK Parti'ye oy verdim ama çöpçü olabilmek için bile torpil gerekiyor. Ben Mehmet Kuş’un hatırı için AK Parti’yi unutacağım” dedi.

“YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE OY VERECEĞİZ”

Kasım Gülpınar’dan dolayı Yeniden Refah Partisine oy vereceğini açıklayan Mehmet Sezgin, Büyükşehirde oyumuzu Kasım Gülpınar’a vereceğiz. Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisinden aday olduğu için biz de Eyyübiye'de Yeniden Refah Partisi’ne oy vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“EYYÜBİYE'DE OYUMU DEM PARTİYE VERECEĞİM”

Yerel seçimlerde oyunu DEM Partisine vereceğinin aktaran Yasin Kızıltepe, “Ben Eyyübiye'de oyumu Dem Partiye vereceğim. Bizim düşüncemiz ve kararımız da Dem partidir. Biz Mehmet Kuş’un herhangi bir çalışmasını görmedik. Ben DEM Parti Eyyübiye'nin sorunlarını çözmese bile yine de biz onlara oy vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

MEHMET KUŞ SEÇİMİ KAZANIR

Eyyübiye’de oyunu Mehmet Kuş’a vereceğini söyleyen Mustafa Karakuş, “Biz Eyyübiye'de oyumuzu Mehmet Kuş’a vereceğiz. Eyyübiye'de Mehmet Kuş yerel seçimlerde kazanır. Yine de memleketimiz için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ EMEKLİ MAAŞIMIZI KESTİ”

Emekli maaşının az olmasından dolayı yeniden Refah Partisine oy vereceğini bildiren Halil Büyükkılıç, şu ifadeleri kullandı:

 “Biz bu dönemde Yeniden Refah Partisi'ne oy vereceğiz. Geçen seçimlerde biz AK Parti oy vermiştik. Kasım Gülpınar’dan dolayı değil maaş kesintisinden dolayı Yeniden Refah Partisi’ne oy vereceğim. AK Parti emekli maaşımızı kestiği için, AK Partiye oy vermeyeceğiz. Bize 10 bin TL emekli maaşı veriyor. Fakat kiralar şu anda 12 bin lira olmuş. Bu durumda emekli ya da fakir ne yapsın. Ben 20 yıl boyunca para yatırdım emekli olabilmek için ama bugün 10 bin alıyorum. Benim evim var ama kirada olan nasıl geçinecek?”

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN HATIRINA AK PARTİ OY VERİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hatırına AK Partiye oy verdiğini belirten İsmail Cürün “Biz AK Parti’den memnunuz ve Recep Tayyip Erdoğan’ın hatırına Ak Parti oy veriyoruz. Şanlıurfa'da da AK Parti'nin çalışmaları gayet güzel. Belediye gerekli hizmetler hepsini yapıyor” dedi.

 

“SANDIKTA KARAR VERECEĞİM”

Kararsız olduğunu dile getiren Naif Taş, “Ben şu an için kime oy vereceğim konusunda kararsızım. Bütün partiler aday çıkardı ama biz daha kararımızı vermedik. Sandığa gittiğimiz zaman karar vereceğiz” diye konuştu.

Eyyübiye şanlıurfa mehmetekinci